Senioringeniør Bru & Konstruksjon

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1000 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist24.04.2017

COWI er rangert som ledende innen brodesign. Via utallige prosjektløsninger og deltakelse i utviklings- og forskningsprosjekt har vi bygget opp en unik kompetanse innen prosjektering av alle typer bruer. I tiden fremover skal vi bli enda bedre og påta oss mange spennende prosjekter. Spektakulære fjordkrysninger er noen av prosjektene vi skal løse. Som rådgiver innen brudesign vet vi du har mange muligheter. Vi håper du gir oss muligheten til å bli bedre kjent med deg

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ditt ansvarsområde

Vi søker deg som vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Du får ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver for bru- og samferdselskonstruksjoner og/eller disiplinledelse i store tverrfaglige oppdrag. Dette innebærer blant annet oppfølging av leveranser mht. kvalitet og fremdrift, økonomiansvar i prosjekter samt daglig kundekontakt. Det forventes også at du bidrar til samhandling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Arbeidsoppgaver og ansvar vil bli tilpasset til riktige kandidater

Din kompetanse:

  • Erfaring med bruprosjektering og spesielt med saksbehandling mot kontroll og godkjenningsmyndighet.
  • Erfaring som disiplinleder i flerfaglige samferdselsprosjekt.
  • Bred bakgrunn fra anleggsprosjektering og/eller kaiprosjketering er en fordel
  • Sivilingeniør med over 10 års arbeidserfaring

Dine egenskaper:

  • Du trives å jobbe sammen med andre og evner å tilrettelegge for god samhandling
  • Du er forretningsorientert og evner å skape gode relasjoner med kunder, leverandører og kolleger
  • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk

Søknadsfrist: 24. april

Kontaktperson: Erik Grønningssæter, erg@cowi.com, tlf: 977 27 707

Søk stilling

Vis flere stillinger: