Divisjonsdirektør entreprenør

LNS-gruppen består av tilsammen 13 selskaper med aktiviteter både internasjonalt og i hele Norge. Konsernet eies av Leonhard Nilsen & Sønner Eiendom AS, har ca. 850 ansatte og har ei omsetning i 2016 i overkant av 2,5 milliarder. Selskapenes virksomhet spenner fra vei- og tunnelbygging til betongproduksjon og gruvedrift. For mer informasjon om selskapet, se www.lns.no

FirmaLeonhard Nilsen & Sønner (LNS)
FylkeNordland
StedAndøya
Søknadsfristsnarest

Spennende lederroller hos Nord-Norges største gruve- og anleggsentreprenør

Nordnorsk konsern med prosjekter fra pol til pol

Leonhard Nilsen & Sønner har en sterk posisjon og forankring i Nord Norge. Samtidig har de lang erfaring med krevende internasjonale prosjekter. For å styrke konkurranseevnen ytterligere pågår det en omfattende restruktureringsprosess hvor ny konsernstruktur er et av virkemidlene. I den forbindelse søker vi to motiverte, operative og resultatfokuserte ledere med høy gjennomføringsevne til stillingene som Divisjonsdirektør entreprenør og Divisjonsdirektør gruve. Stillingene vil inngå i konsernledelsen, og rapportere til konsernsjef.

Divisjonsdirektør entreprenør

Rett kandidat har relevant utdanning og kan vise til gode resultater fra krevende lederroller og omstillingsprosesser i prosjektorienterte virksomheter. Det vil være en fordel med ledererfaring fra entreprenør-/anleggsbransjen. Divisjonsdirektøren vil også bli adm. direktør for det største av selskapene i divisjonen, Leonhard Nilsen & Sønner AS. I tillegg inngår selskapene Hålogaland Grus og Betong AS, Hålogaland Element AS og LNS Spitsbergen i divisjonen.

Søknad og CV merket 25893 sendes snarest.

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med konsernsjef Frode Nilsen, tlf. 91 80 95 50 eller Arne Gunnar Dokken, Amrop Delphi, tlf. 90 04 66 89.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontaktperson:Arne Gunnar Dokken
Telefon: 23 33 27 70 / 90 04 66 89
Arbeidssted: Andøya
Søknadsfrist: Snarest

Søk stilling

Vis flere stillinger: