Bjørn Michalsen i Timb og Erlend Heli i Trebo fusjonerer. Foto: Privat

Trebo og Timb fusjonerer

Tømrerfirmaene Trebo AS og Timb AS funsjonerer. Nå skal de satse på større prosjekter, samtidig som de får sin første huskatalog.

– Trebo og Timb samarbeidet tidligere om flere prosjekter og fant etter hvert ut at vi ønsket å sammarbeide tettere og skape et fagmiljø sammen, sier daglig leder i det nye selskapet Trebo as, Erlend Heli i en pressemelding.

Det nye selskapet har 12 ansatte, en forventet årlig omsetning på 40-45 millioner og et mål om å oppføre 30-40 nye boligenheter i året.

Boligdrømmen

Som følge av fusjonen lanserer Trebo sin første huskatalog med sju egentegnede eneboliger.
– Vi har tegnet eneboliger basert på vår erfaring om hva kundene i dagens marked ønsker. Målet er å bygge 20 slike hus de neste to til tre årene. I tillegg tegner vi flere hus til katalogen vår og tilbyr selvfølgelig også skreddersydde løsninger, sier Erlend Heli.

Større prosjekter

Etter fusjonen ønsker Trebo å utvikle større boligprosjekter. Selskapet jakter nå tomter, spesielt i Akershus og Buskerud.

– Drammensregionen er i stor vekst og det er et skrik etter både tomter og boliger. Utkantstrøkene av Drammen har blitt helt texas. Det er stor rift om tomtene og det skal bygges mye fremover, sier Erlend Heli.