Seniorrådgiver Bygg (RIB)

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist17.04.2017

I Ski skal vi etablere et fagmiljø innen RIB. Vi trenger derfor en nøkkelperson med bred erfaring og kompetanse til å bygge opp et team.

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Vårt kontor i Ski har 62 medarbeidere fordelt på prosjekt- og byggeledelse, bygningsteknikk, prosjektering av vann- og avløpsanlegg, prosjektering av vei og prosjektering av elektrotekniske installasjoner. Vi sitter i tidsriktige, fine kontorlokaler i Jernbanegata midt i Ski sentrum.
Vi skal nå etablere et fagmiljø innen bygg, og trenger derfor en nøkkelperson med bred erfaring og kompetanse til å bygge opp et team.

Som ingeniør innen bygg- og konstruksjonsfaget hos oss, bør du være en person som er engasjert i faget, har godt humør og har mulighet til å kaste deg rundt dersom situasjonen krever det. Du må også ha evne til å jobbe analytisk og strukturert. Sweco har mange rene bygg-prosjekter, men også prosjekter der dette inngår som følge av prosjektering av andre fagområder. Av denne grunn ser vi etter deg som er god til å jobbe tverrfaglig slik at helheten i våre leveranser blir best mulig ivaretatt, og at vi sammen bidrar til de beste løsningene for våre kunder.

Sweco har et sterkt kundefokus og personen vi leter etter bør evne å se og forstå kundens behov, samtidig som de bør ha en kremmerånd slik at nye jobber kan innhentes. Det skal være mulig å selge inn det kunden ikke ennå vet den trenger.

Kompetanse

  • Ingeniør eller sivilingeniør
  • Lang erfaring med prosjektering i bransjen kan kompensere
  • Prosjektering og prosjektledelse
  • God teknisk kompetanse innenfor RIB
  • Erfaring med å arbeide i og lede team
  • Erfaring med bruk av og tegning i modelleringsplattform (fortrinnsvis Revit)

Arbeidsoppgaver vil kunne inkludere

  • Utarbeide budsjett og milepæler
  • Praktisk planlegging og styring av oppdrag
  • Utarbeide arbeidsbeskrivelser og nødvendige gjennomføringsplaner
  • Koordinering og oppfølging av oppdrag
  • Kontroll og rapportering av fremdrift og status av oppdrag
  • Være i forkant av endringer og mersalg innenfor selskapets tjenester
  • Bemanne oppdraget tilfredsstillende mht. kompetanse og kapasitet
  • Implementere og se til at hele organisasjonen praktiserer selskapets verdisett; lagspill, engasjement, nytenkning og ansvar

Hvorfor Sweco?
Vi tilbyr egne karriereprogram for våre tre karriereveier. Programmene inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen og gir studiepoeng. Du kan ta kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, eller SHA og bli sertifisert. Sweco har stort fokus på godt arbeidsmiljø og tilbyr derfor flere faglige og sosiale arrangement til sine medarbeidere. Vi kjennetegnes av at vi er kundenære og engasjerte, og bidrar med høy kompetanse i våre prosjekter. For øvrig tilbyr vi konkurransedyktige lønns- og forsikringsordninger, stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt 5 ukers ferie + fri i romjul og påske.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Registrer din CV under "søk her" så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Sweco.

SØK HER

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Jan Petter Narvesen

+ 47 934 68 158

Narvesen@head4.more.com

Stine Lundberg

+47 454 33 549

lundberg@head4more.com

Vis flere stillinger: