Seniorrådgiver VA

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Vi leter en seniorrådgiver VA til kontoret vårt i Ski.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist17.04.2017

Vårt kontor i Ski har 62 medarbeidere fordelt på prosjekt- og byggeledelse, bygningsteknikk, prosjektering av vann- og avløpsanlegg, prosjektering av vei og prosjektering av elektrotekniske installasjoner. Vi sitter i tidsriktige, fine kontorlokaler i Jernbanegata midt i Ski sentrum.
Seniorrådgiver i VA vil ha fagansvar i prosjekter, prosjektere, og bidra til utvikling av gruppens rådgivere. Sweco har både rene VA-prosjekter og prosjekter der VA inngår som følge av prosjektering av andre fagområder. Ønsker du å bidra til å løfte Sweco til et nytt nivå? Er du opptatt av å sette kunden i fokus, og er du en person som samarbeider for å finne de gode markedsmulighetene og for å nå målene til teamet? Da er du antageligvis rett person for oss.

Kompetanse

  • Ingeniør eller sivilingeniør
  • 10 års erfaring med prosjektering i bransjen kan kompensere
  • Erfaring med AutoCAD er fordelaktig

Personlige egenskaper

  • Du har gjennomføringsevne og evner å bygge relasjoner og er en lagspiller både i og utenfor bedriften
  • Du er selvstendig og beslutningsdyktig, fremoverlent, innovativ, utviklingsorientert
  • Du motiverer andre, er ambisiøs, analytisk og kundeorientert

Hvorfor Sweco?

Vi tilbyr egne karriereprogram for våre tre karriereveier. Programmene inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen og gir studiepoeng. Du kan ta kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, eller SHA og bli sertifisert. Sweco har stort fokus på godt arbeidsmiljø og tilbyr derfor flere faglige og sosiale arrangement til sine medarbeidere. Vi kjennetegnes av at vi er kundenære og engasjerte, og bidrar med høy kompetanse i våre prosjekter. For øvrig tilbyr vi konkurransedyktige lønns- og forsikringsordninger, stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt 5 ukers ferie + fri i romjul og påske

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Registrer din CV under "søk her" så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Sweco.

SØK HER

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Jan Petter Narvesen

+ 47 934 68 158

Narvesen@head4.more.com

Stine Lundberg

+47 454 33 549

lundberg@head4more.com

Vis flere stillinger: