Business Controller

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist19.04.2017

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Steinmaterialer har i dag 10 pukkverk i Norge og tilbyr pukk og grusprodukter til en rekke bruksområder. Stein, pukk, grus og sand brukes i all bygge- og anleggsvirksomhet, samt som tilslag til asfalt- og betongproduksjon. NCC leverer pukk, grus og sand i ulike størrelser til slik virksomhet, samt til privatpersoner. Vi søker nå etter:

BUSINESS CONTROLLER - 1 års vikariat

Som Business Controller i NCC Industry Steinmaterialer vil du jobbe tett med vår økonomisjef som vil sikre god kompetanseoverføring. Stillingen innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver og utfordringer, herunder videreutvikling og implementering av prosesser og rutiner, nøkkeltalls-, investerings- og avviksanalyser og forberedelse og kalkyler i investeringsprosjekter. Stillingen gir en bred kontaktflate i organisasjonen og du må ha evne til å kommunisere med alle nivåer i selskapet.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du fokuserer på aktiviteter som vil bidra til å nå NCCs forretningsmessige mål, og ser alltid etter nye muligheter. Du jobber gjerne selvstendig, men vil også være en som fremmer samarbeid både internt og eksternt, og bidrar til å bygge nettverk.

Vi ser for oss en kandidat som har et langsiktig perspektiv i rollen, og det vil være store muligheter for fast ansettelse etter endt vikariat.

Som Business Controller ønskelig at du har:

  • Høyere økonomisk utdannelse
  • 2 – 4 års erfaring fra revisjon/rådgivningsmiljøer eller operativ erfaring fra controlling
  • Gode kommunikasjonsferdigheter

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng, men noe reiseaktivitet må påregnes. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere hos Experis som bistår oss i denne rekrutteringen:

Marit Sæterli Hjetland / tlf: +47 451 81 190 / e-post: marit.hjetland@no.experis.com
Pål Zubi / tlf: +47 403 04 060 / e-post: pal.zubi@no.experis.com

Klikk på denne linken for å sende inn søknad.

Søknadsfrist: 19. april 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.


Vis flere stillinger: