Betonmast bygger skole og barnehage i Elverum

Betonmast har signert avtale om prosjektering og bygging av Ydalir skole og barnehage med Elverum kommune.

Kontrakten er en samspillsentreprise og omfatter bygging av skole på 5.100 kvadratmeter og barnehage på 1.700 kvadratmeter.

Kontrakten vil ved gjennomføringen bli på cirka 190 millioner kroner.

Betonmast vant konkurransen om bygging av skolen og barnehagen i konkurranse med flere entreprenører. I løpet av mars 2017 starter samspillsfasen. der partene skal jobbe sammen om å finne de beste løsningene. Når samspillsfasen er ferdig, vil byggingen starte. Planlagt byggestart er første kvartal 2018 og ferdigstillelse vil bli til skolestart i 2019.

- Vi vant prosjektet på oppgaveforståelse og kompetanse. Vi tilbød rett og slett et veldig godt team. Nå gleder vi oss til å ta fatt på oppgaven. Vi er fornøyde med å komme tidlig inn i prosjektet og jobbe sammen for å finne de beste løsningene og kvalitetssikre i samspillsfasen, sier Dag Stenersen, Avdelingsleder Betonmast Innlandet på Hamar i en pressemelding.

- Betonmast har igjen fått tillit til å utvikle og bygge et skoleprosjekt, og vi får brukt vår store kompetanse på samspillsentrepriser og miljø på Ydalir skole og barnehage, avslutter Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Utvikling av prosjektet starter i mars 2017 og vil vare til oktober 2017. Planlagt byggestart er første kvartal 2018, med ferdigstillelse vår 2019.