Gunbjørn Vidvei, daglig leder i Blink Hus Sigdal (f.v.), Jørn Flågan, prisvinner og tømrer hos Blink Hus Sigdal, Mats Jermstad fra Essve og Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus.

Jørn Flågan «Årets Håndverker 2017» hos Blink Hus Sigdal

Blink Hus har gjennomført Vel Utført Drammen - en fagsamling for de utførende tilknyttet Blink Hus Sigdal. 

Vel Utført er nå i gang med sin 5. sesong og totalt så skal det gjennomføres 13 arrangementer i 2017.

- Vel Utført er et arrangement som skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av to fagdeler - del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller godt forberedt med tematikk rettet mot de utførende. Et viktig arrangement hvor håndverkerne får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus.

Nytt av året er at det lokalt kåres «Årets Håndverker 2017».

Hos Blink Hus Sigdal så ble det tømrer Jørn Flågan som gikk av med prisen

«Jørn er utpreget positiv og alltid i godt humør. Han yter alltid god kundeservice. En dyktig tømrer med godt håndverk, nøyaktig og løsningsorientert. Jørn har alltid god arbeidsmoral, er godt likt av kunder og medarbeidere. Han bidrar til et godt arbeidsmiljø i bedriften», heter det i en uttalelse fra bedriften.

Etter 12 år i Blink Hus Sigdal så er bedriften, kjeden og Essve stolte av å kunne gi Jørn denne utmerkelsen. Han var heldig å motta komplett sett med spikerpistol, kompressor og spiker i gave, samt en diplom som bekreftelse på vel utført arbeid, sier Kjørum.

- Å motta en slik pris er en stor inspirasjon til videre innsats i bedriften, sier Jørn Flågan.

Kriteriene for prisen:

1. Lite/ ingen reklamasjoner på utførelse

2. Effektiv i forhold til kalkulert timeverk

3. Profesjonelt forhold til HMS og sjekklister

4. Teambuilder innad i snekkerlag

5. God ambassadør for bedrift og kjede