Konferanse: buildingSMART 2017

StedGardermoen, Norge
ArrangørbuildingSMART Norge
Fra25.04.2017
Til25.04.2017
TidspunktTirsdag kl 9.00 - 16.00

Det overordnede temaet for årets store BIM-begivenhet er hvordan digitalisering kan oppnås gjennom åpne standarder, og nå i praksis kan tas i bruk i hele livsløpet til et gitt byggverk.

Vi vil se på hvordan man med både enkle og avanserte midler, kan forenkle og effektivisere en rekke prosesser, systemer og arbeidsflyt. Men vi vil ikke stoppe der. Også våre transportårer og infrastruktur blir stadig mer gjennom-digitaliserte og er noe vi vil se nærmere på. Vi vil dessuten rette oppmerksomhet mot hvordan alle de dataene Norges største landbaserte næring etterhvert generer skal kunne kobles sammen, gjøres konsistente og utnyttes i stadig flere sammenhenger. Et viktig stikkord i denne sammenhengen er «buildingSMART Data Dictionary.» Allerede nå ser vi hvordan innovative løsninger for høsting, bearbeiding og ytterliggående utnyttelse av teknologien blomstrer og skyter knopper i retninger vi ikke hadde drømt om. Noen av disse innovative løsningene vil vi begeistre forsamlingen med 25. april.

Så sett derfor av hele dagen og kvelden til årets buildingSMART konferanse med påfølgende middag. Det blir en svært innholdsrik, inspirerende, matnyttig og lærerik dag.

– På årets konferanse ønsker vi å ha fokus på hvordan digitaliseringen i stadig sterkere grad gjennomsyrer fra grunnen av og helt opp til toppen. Våre åpne standarder forandrer næringen på alle plan. Det ønsker vi å vise fram, sier Anstein Skinnarland, daglig leder i buildingSMART Norge.

Programkomiteen håper at alle som er - eller burde være - involverte i digitaliseringen av prosessene på tvers av hele verdikjeden til byggene, landskapet de er plassert i og infrastrukturen som binder dem sammen, vil ta turen til årets konferanse. Dette gjelder også de aktørene som ikke har vært med tidligere, de som muligens fortsatt lever i den villfarelse at åpenBIM og digitalisering ikke angår dem.

– I løpet av det siste året har det skjedd utrolig mye innen åpenBIM, og tilfanget av oppegående løsninger enhver kan ta i bruk har akselerert voldsomt. Dette er noe jeg vet mange ikke er klar over. Jeg gleder meg derfor til å presentere programmet. Fra årets konferanse vil nemlig ingen gå tomhendt hjem, avslutter Skinnarland.

Program og påmelding