BundeGruppen er landets åttende beste arbeidsplass i sin klasse

Et av de viktigste målene BundeGruppen har satt seg frem mot 2020 er å være Norges beste arbeidsplass. Torsdag 16. mars ble årets resultater avslørt på Great Places to Works årlige tilstelning, med BundeGruppen liggende på en 8. plass i sin klasse (200-499 medarbeidere).

- Resultatet av den første medarbeiderundersøkelsen i 2015 ga oss tydelige signaler på hvor vi måtte fokusere på forbedring, kan konsernsjef i BundeGruppen, Odd-Erik Bunde, informere om.

- En åttende plass i år må vi si oss fornøyd med, men bare foreløpig. Vi har et mål om å være Norges beste arbeidsplass i 2020, det er ett av flere litt hårete mål vi satte oss for noen få år siden. At vi nå er inne på listen over topp 10 i vår klasse viser at vi har gjort en del riktig, men vi må fortsette og utvikle oss. Målet om å stå øverst på pallen står er fortsatt der, så vi hviler ikke på laurbærene, legger han til i en pressemelding.

BundeGruppen, som i 2017 for øvrig feirer sitt 25-årsjubileum, har i løpet av disse årene vokst til å bli en betydelig aktør innen utvikling, bygging og rehabilitering av eiendom. Bunde forteller videre at de har ambisjoner om videre utvikling av virksomheten i årene som kommer. - Vi er overbevist om at menneskene er den viktigste faktoren for å lykkes. Vi ønsker å dyrke en god kultur blant kollegene, både faglig og sosialt, og vi ønsker å bidra til å påvirke og utvikle bygg- og eiendomsbransjen positivt, sier han.

Great Place to Work er et globalt ledende konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser. Gjennom utvikling av bedriftskulturer med høy tillit, hjelper de virksomheter og organisasjoner i mer enn 50 land.