Eiendomssjef

Lørenskog kommune skal være en sunn, grønn og mangfoldig kommune.

Lørenskog kommune har en sentral beliggenhet mellom Oslo og Lillestrøm. Kommunen er inne i en periode med stor vekst hvor sentrale deler av kommunen fortettes og gjennomgår en urban utvikling. Kommunen har ca. 37 000 innbyggere og 2200 ansatte. Vi har et unikt oppdrag ved at vi både skal utvikle demokrati og deltakelse, være samfunnsutvikler samtidig som kommunen er ansvarlig for de grunnleggende velferdstjenestene og for å sikre innbyggernes rettigheter. Vi vil ha folk med ambisjoner – både på egne og samfunnets vegne. Som ansatt i Lørenskog kommune skal en oppleve å gjøre en forskjell. Velkommen til oss! Les mer på www.lorenskog.kommune.no

FirmaLørenskog kommune
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfrist06.04.2017

Lørenskog kommune søker ny eiendomssjef som skal bidra til å realisere de ambisjoner som er satt for kommunens eiendomsforvaltning i den nylig vedtatte temaplanen for perioden 2017 – 2030. Vår eiendomsforvaltning skal kjennetegnes som profesjonell, innovativ og framtidsrettet og ha et tydelig brukerfokus. Med dagens vekst i antall innbyggere antar eiendomsforvaltningen å komme opp i ca. 250.000 m 2 bygg innen 2030. En viktig oppgave blir derfor å vurdere kompetanse, ressurser og organisering av eiendomsvirksomheten for å klare å håndtere en antatt vekst på 50.000 m 2de neste 10-12 årene.

Eiendomsvirksomheten har tre avdelinger; drift og vedlikehold, park og renhold og har til sammen ca. 120 årsverk. Virksomheten har ansvaret for daglig drift, renhold og vedlikehold av kommunens bygninger med utomhusanlegg, i tillegg til grøntområder som parker, lekeplasser, badeplasser og skogs- og friluftsområder innenfor bebyggelsen. Virksomheten har også ansvar for interne og eksterne leieavtaler, brukeravtaler, brukerkontakt og skal sørge for god arealutnyttelse av kommunens bygg og lokaler.

Vi ser etter deg som har høyere byggteknisk/eiendomsfaglig utdannelse og som kan vise til solide resultater som leder og som evner å realisere de ambisjoner som er meislet ut i temaplan for 2017 – 2030. Du evner å tenke strategisk opp mot kommunens helhetlige og langsiktige behov. Du er en lagbygger, er tydelig og har et sterkt brukerfokus. Eiendomssjefen inngår i ledergruppen på teknisk sektor og rapporterer til kommunaldirektør.

Du vil komme til et godt arbeids- og fagmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer. Hos oss legger vi vekt på nytenkning og utvikling. Vi har gunstig fleksitid- og arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi er IA- bedrift og har helsefremmede aktiviteter og velferdsgoder som blant annet firmahytter.

Som ansatt i Lørenskog kommune må du kunne identifisere deg med våre verdier åpen, troverdig og engasjert. Lørenskog kommune ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

I henhold til Offentleglova § 25 kan opplysninger om søkere bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste.

Ta gjerne kontrakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Marit Mellem, tlf. 90546532, eller Jan Egil Myhre, tlf. 90892522.

Søknad med CV sendes marit.mellem@habberstad.no senest 6. april 2017.

Vis flere stillinger: