Er du på jakt etter en kreativ sommerjobb?

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult - Tekniske systemer
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist31.03.2017

Tekniske systemer i Sandvika er et av landets sterkeste tverrfaglige fagmiljø med over 200 medarbeidere bredt rettet mot alle markedsområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi praksisplasser sommeren 2017.

Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø med engasjerte medarbeidere, enten innen elektro, automatisering, VVS, termisk energi eller prosess, avhengig av din fagbakgrunn.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Ingeniør/Sivilingeniørstudent med relevant fagvalg
  • Stor interesse for faget og arbeidslyst
  • God bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Innsendelse av søknad

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 3. og 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført ingeniørhøgskole og planlegger å gå videre med masterstudier.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Send søknad

Kontaktpersoner

Beate Berglund Rønning 

tlf.: +47 93209508

Send e-post

Janne Grindheim

Seksjonsleder

tlf.: +47 45401306

Send e-post

Vis flere stillinger: