Leder for Norconsult i Gjøvik

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist31.03.2017

Vi vokser videre og er inne i en spennende utvikling med mange krevende og interessante prosjekter. Vår nåværende leder i Gjøvik går over i en ny posisjon i selskapet, og vi søker derfor etter en ny:

Leder for Norconsult i Gjøvik

Norconsult sitt kontor i Gjøvik har 25 dyktige og motiverte medarbeidere innen flere fagområder. Vi arbeider med planlegging og prosjektering av store, krevende og tverrfaglige prosjekter. Vi holder til i attraktive kontorer i Energihuset på Kallerud.

Vi ser etter deg som er samarbeidsorientert, har gode kommunikasjonsevner og liker godt samspillet med både kunder og kolleger. Du er opptatt av utvikling, og har et bevisst forhold til fag, ledelse og forretningsutvikling. Du har solid faglig kompetanse i kombinasjon med gode sosiale ferdigheter, og ser dine ansatte. Oppgavene løser du planmessig og strukturert, og er opptatt av gode økonomiske leveranser både på topp/- og bunnlinje.

Dine viktigste arbeidsoppgaver være:

  • Strategi- og forretningsutvikling - langsiktig utvikling av virksomheten
  • Resultatansvar
  • Overordnet prosjektansvar
  • Markedsutvikling - planmessig bearbeiding av kunder for å sikre ønsket omsetning og vekst
  • Ressursstyring og rekruttering
  • Personalansvar - utvikle og ta vare på medarbeiderne, både mht. kompetanse og kapasitet

Din erfaringsbakgrunn og personlige egenskaper er som følger:

  • Utdannelse innen et eller flere av våre fagområder, gjerne på masternivå
  • Ledererfaring, gjerne fra rådgiverbransjen
  • Markedsorientering, god erfaring med kunder og forretningsutvikling
  • Erfaring fra prosjektledelse, gjerne tverrfaglige prosjekter
  • Motiverende og samarbeidsorientert
  • Tydelig i kommunikasjon og lederstil

Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederposisjon i et fremgangsrikt selskap preget av høy kompetanse, dyktige medarbeidere, solid forretningsorientering og prosjektgjennomføring. Selskapet tilbyr gode betingelser og medeierskap. Stillingen inngår i den regionale ledergruppen.

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne regiondirektør Vegard Jacobsen, tlf.46811381 eller vår rekrutteringsrådgiver i Technogarden Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515.

Søknad sendes innen 31. mars til aadne@technogarden.no eller via https://technogardenno.teamtailor.com/jobs/29597-leder-for-norconsult-pa-gjovik?editor=true

Vis flere stillinger: