Dyktige ledere til spennende prosjekt

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 12,4 mrd. og 3200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.04.2017

AF Gruppen skal ekspandere kraftig og har opprettet en mobil og lettbeint forretningsenhet med navnet AF Bygg Prosjektpartner. Forretningsenheten har en klar målsetning om å være en verdifull lagspiller og samarbeidspartner til våre kunder. Enheten har allerede en ordrereserve på 800 MNOK, med hovedtyngde på prosjektoppstart fra 2018.

Nå har du muligheten til bli med å utvikle AF Gruppens bygg satsning i Trondheimsregionen. AF Gruppen har kjøpt en attraktiv tomt og skal utvikle nærmere 400 leiligheter på Lade i Trondheim. Vi ønsker å bygge opp denne prosjektorganisasjonen med både lokale og mobile resurser med god erfaring fra bransjen.

Vi trenger nysgjerrige, dyktige og fremtidsrettede personer til mange spennende stillinger:

  • Prosjektleder bygg
  • Prosjektleder - tekniske fag
  • Prosjekteringsleder
  • Anleggsleder
  • Kalkulatør
  • BIM teknikker

Du kjennetegnes av å ha gode motiverende lederegenskaper, kontaktskapende og ikke minst en driv til å lykkes godt med det du foretar deg. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Har du høyere utdannelse og relevant erfaring fra bransjen, vil du kunne få en sentral rolle i enheten med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med direktør Hans Olav Storkås på 901 22 744 eller rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal 457 86 585.

Søk her

Vis flere stillinger: