Kontraktsleder for anleggsprosjekter

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

Distrikt Samferdsel utfører de virkelige spennende prosjektene i Norge. Vi bygger alle typer anlegg som vei, bane, flyplasser, kraftverk for både vann og vind, linjenett, vanntunneler, renseanlegg, P-hus og alle andre fjellanlegg. Vi satser på egenproduksjon innen tunneldriving, betong og masseflytting. Vi mener at vi lykkes best med å satse på teknologi og utvikling, samtidig involvere alle våre ansette til å finne beste løsning for god kvalitet og sikker og effektiv produksjon.

I Veidekke lever vi av og for prosjekter. Og alt vi gjør skal være for at vi skal bygge og levere det kunden ønsker med god kvalitet, til riktig tid, på en sikker og effektiv måte. Med god verdiskaping både for kunden og oss i Veidekke.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist07.04.2017

I våre prosjekter trenger vi dyktige medarbeidere som kan hjelpe til med å følge opp våre kontrakter. Det er viktig for å få til et godt samspill både med kunde, underentreprenører og leverandører at vi har en profesjonell kontraktshåndtering i alle ledd.

Arbeidsoppgaver

Som kontraktsleder vil du etterse at kontraktens forpliktelser blir fulgt mellom partene ved å avdekke endringer og avvik og håndtere disse. Du får et ansvar for å utarbeide varsel og krav, og du må kunne presentere dette godt skriftlig og muntlig for våre kontraktsparter.

Det er svært viktig at du er god på å dokumentere våre krav. Det betyr at du bør være god til å finne og bearbeide informasjon i prosjektene våre, lage systemer for å holde det oppdatert og kunne presentere det på en god måte.

Som kontraktsleder er det også viktig at du kan bidra til å arbeide forebyggende sammen med våre samarbeidspartnere for å unngå eller redusere konflikter. I dette arbeidet inngår det å utforme gode kontrakter før oppstart, men også skape en forståelse for denne underveis. Det er også viktig at du kan bidra til et godt samarbeidsklima underveis i prosjektgjennomføringen.

Du vil samarbeide tett med prosjekt og anleggsleder, men også resten av våre team på prosjektet. Du vil også være med i et kontraktsnettverk med andre i Veidekke, som sammen gjør at vi utvikler oss. Veidekke har også en juridisk avdeling som prosjektene og du vil samarbeide tett med.

Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har utdanning på bachelor ellet master nivå, som ingeniør, økonom eller fra juridiske fag. Vi ønsker at både nyutdannede og erfarne søker, da vi ønsker å bygge opp gode team.

Erfaring fra anlegg er en fordel, og at du har kunnskap om bransjens tilhørende kontraktstandarder. Det kan nevnes NS8405, NS8406, NS8407, NS8415, NS8416 og NS8417, samt bruk av SVV sin prosesskode. Også erfaring fra å håndtere kontrakt og avtaler fra andre bransjer vil kunne bli vurdert positivt.

Profil

Veidekke søker medarbeidere som kan oppfylle våre verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende. I Veidekke gir vi mye ansvar, og dette er noe vi ønsker du tar. Arbeidet er likevel ikke noe du skal måtte gjøre alene, så det er viktig at du kan søke støtte fra dine kollegaer og at du liker å jobbe i team. Vi involverer hverandre for å finne de beste løsningene.

Du må kunne kommunisere godt med alle du omgås – i alle ledd. Det betyr også at du har gode evner til å lytte, slik at du kan forstå andre sine behov. Du vil forholde deg til mange kollegaer, kunder og andre samarbeidspartnere, og du må jobbe for å skape de gode relasjonene.

Du må ønske å jobbe på anleggsprosjekter, og ofte på de større prosjektene. Synes du det er spennende å være med å bygge noe som har stor betydning for samfunnet – så bør du vurdere å søke deg til oss.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med andre. I tillegg tilrettelegges det for faglig påfyll ved gode kurs og lederprogram – både internt og eksternt.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Vårt marked befatter hele landet med mobil virksomhet, så vi ønsker å tilrettelegge for at du skal reise dit det er behov, uavhengig av hvor dit hjemsted er.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Søk stilling

Kontaktperson

Jørn Gjennestad

Avdelingsleder

+47 957 50 405

jorn.gjennestad@veidekke.no

Vis flere stillinger: