Christina Backolars, Björn Karlsson, Joakim Fagerberg, David Solberg, Marco Grönholm, Gustaf Ollars, Roger Dahlgren, Stefan Hagelberg, Tomas Johansson, Daniel Munters, Magnus Heinstedt, Kaj Melin, David Lindkvister Fosselius og Kalle Ström fikk beviset på at de er banemontører. Nils Hed, Tobias Nygård og Johan Hjorth deltok ikke på utdelingen. Foto: Railcom

17 i RailCom fikk fagbrev som banemontør

Tirsdag fikk 17 ansatte i RailCom AS utdelt fagbrev i banemontørfaget.

Utdelingen fant sted i Oslo Kongressenter, Folkets Hus AS.

I en pressemelding skriver selskapet at de er stolte av de nye banemontørene.

– Vi i RailCom er stolte over nå å ha 23 banemontører av drøye 60 ansatte totalt i vår organisasjon, sier Åge Steinar Rom i RailCom.

– I tillegg har vi meget god kompetanse innen sveisearbeider, maskinkjørere, telekom og elektro (lavspent). Dette vil styrke bedriften adskillelig i markedet som kommer fremover hos Bane NOR SF, Sporveien og andre som ønsker våre tjenester. Vi ser meget positivt på fremtiden for vår lille organisasjon, legger han til.

Aldersspennet på disse ungdommene er fra 29 til 55 år. De har vært praksis §20-kandidater. Det vil si de har lang erfaring innen faget banemontør. Alle de nye fagarbeiderne er svensktalende, og har sitt hjemsted i Sverige.