Foto: Google Maps

Skanska kjøper Røa-tomt

Skanska har kjøpt 4.900 kvadratmeter tomt med stort potensiale ved Røakrysset, tett plassert ved T-banen, og planlegger å utvikle bolig på eiendommene.

- Vi er veldig fornøyde med dette tomtekjøpet. De har en svært god plassering, midt i knutepunktet på Røa, rett ved T-banen. Røa er et område der vi ser at det skjer mye positivt i områdeutviklingen, og vi ønsker å ta del i en videre utvikling av dette området ved å skape et attraktivt byrom og bo-område for menneskene som bor der, sier konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik.

Tomtene ligger alle midt i knutepunktet ved Røakrysset, mellom Griniveien og Røa T-banestasjon, og har et samlet areal på 4.900 kvadratmeter. I nærheten finner du gode turområder i Mærradalen, du har Røa sentrum med butikker i umiddelbar nærhet, og kun 15 minutter med T-banen til Oslo sentrum i tillegg til gode bussforbindelser.

- Det er stort potensiale i disse tomtene, og vår plan er å utvikle boliger her. Boligene vil få gode solforhold og en flott beliggenhet. Tomtene ligger rett ved T-banen, og mye av vår kompetanse ligger i å utvikle eiendom langs slike knutepunkter. Dette kjøpet er derfor helt i henhold til vår strategi om å øke vår portefølje av utviklingseiendommer for bolig og næringsformål i blant annet Oslo, og vi er på utkikk etter flere tomter i samme område på Røa, sier Brevik.