Ole Sigurd Etterlid er ny avdelingsleder for elektro hos MOE Rådgivende Ingeniører.

Ny avdelingsleder elektro hos MOE Rådgivende Ingeniører

Ole Sigurd Etterlid er ny avdelingsleder for elektro hos MOE Rådgivende Ingeniører i Asker.

Det melder MOE Rådgivende Ingeniører i en pressmelding.

Etterlid har mer enn 19 års erfaring elektrobransjen. Han han startet som lærling i Sterk Elektro i 1997 og fikk fagbrev som elektromontør Gr. L. i 2000. Fra 2004 - 2006 videreutdannet han seg ved Fagskolen i Gjøvik.

Siden har han jobbet som rådgiver og prosjektleder hos COWI i både Oslo og Tromsø, med unntak av ett års tid som prosjektleder hos elektroentreprenøren Datek Installasjon As.

Etterlid har jobbet med prosjekter som spenner fra Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus til Troms Stamfiskfabrikk - verdens største settefiskanlegg. Ofte som tverrfaglig prosjektleder, og han har derfor stor erfaring med å koordinere samarbeidet både internt og med prosjektenes øvrige parter.

I pressemeldingen fremheves det at Etterlid skal bidra til videre utvikling av MOE, gjennom både faglig og geografisk vekst.

Lokalt skal MOE styrkes innen elektrodisiplinen også med fagene ITB/Automatikk og teknisk byggeledelse. Geografisk skal rådgiverbedriften bli landsdekkende, med etablering av nytt kontor i Ski inneværende år.

- Satsing på personlige relasjoner er viktig. Byggherrer og samarbeidspartnere skal føle at de blir hørt, og det skal være en selvfølge at de kommer tilbake til MOE, sier Etterlid i pressmeldingen.