ÅRETS BYGGMANN 2016: Rune Dyb og Johny Jensen i Dyb & Jensen Bygg AS (Foto: Roar Henriksen, Byggmann)Årets leverandør 2016 - Ottar Volle og Tore Bjerkeli i Glava AS med prisen for Årets leverandør 2016. Foto: Roar Henriksen, ByggmannÅrets nykommer 2016 - Gunvald Abrahamsen og Kenneth Abrahamsen fra Byggteam Harstad AS med prisen for Årets Nykommer 2016. Foto: Roar Henriksen, Byggmann

Dyb & Jensen Bygg ble Årets Byggmann 2016

Byggmanns årlige medlemssamling, Byggmann-dagene 2017, gikk av stabelen 9. til 11. mars på Scandic Parken Hotel i Ålesund, der man også markerte kjedens 30-års jubileum.

Cirka 200 representanter fra hele landet var samlet til festmiddag som avrunding på Byggmanns-dagene lørdag kveld. Samlingen hadde da vart i to dager med medlemsmøte, faglig innhold, leverandørmesse og sosialt samvær.

- Faglig oppdatering, medlemsdialog med stor takhøyde er viktig for at vi skal komme videre, men vi skal også ha det moro sammen når vi samles slik, sier daglig leder i Byggmann, Are Blindheim i en pressemelding. Samlingen ble avsluttet lørdag med festmiddag og prisutdelinger, ledet av Jon Almaas foran en feststemt forsamling.

Kjedens 30-års jubileum ble markert med et historisk tilbakeblikk og vyer for fremtiden ved gründer og styreformann, Roger Blindheim, og ble avrundet med hedersord og blomsteroverrekkelser.

Årets Byggmann 2016
”Årets Byggmann 2016” ble Dyb & Jensen Bygg AS fra Nittedal kommune i Akershus.

I begrunnelsen for kåringen sa Are Blindheim at prisen ”Årets Byggmann” i år går til et medlem som i en årrekke har vært en stabil leverandør av Byggmannhus, og som bevisst og målrettet har jobbet seg opp til å bli en seriøs aktør i sitt område, både gjennom solid entreprenørskap og gode resultater.

- De har høy kompetanse både faglig og forretningsmessig, og har bidratt positivt til kjedens utvikling. Bedriftens lojalitet til kjeden er meget høy, og de har alltid deltatt aktivt på kjedens samlinger og arrangementer, og kommer jevnlig med konstruktive innspill til kjedeadministrasjonen. Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha i kjeden, uttalte Blindheim.

Rune Dyb takket for prisen med å presisere at uten Byggmann i ryggen ville de ikke være der de er kommet i dag.

Årets Leverandør 2016
”Årets leverandør 2016” ble i år tildelt Glava AS, og det var Tore Bjerkeli og Ottar Volle som fikk æren av å ta imot prisen til stor applaus fra publikum. 

- Glava har vært leverandør til Byggmann så lenge kjeden har eksistert, og alltid stilt opp på Byggmann sine aktiviteter. Gjennom årelangt arbeid og høy servicegrad har de opparbeidet seg en sterk posisjon hos medlemmene, og er en leverandør som kjenner våre medlemmer godt, heter det i begrunnelsen.

Årets Nykommer 2016
”Årets Nykommer” er en pris som tildeles nye medlemmer som gjennom sin daglige drift raskt og effektivt tar i bruk de verktøy og systemer som kjeden tilbyr sine medlemmer, og ikke minst er profilering og markedsføring et viktig moment i en slik vurdering.

Prisen gikk i år til Byggteam Harstad AS fra Harstad i Troms, og ble tatt imot av Gunvald og Kenneth Abrahamsen.

Byggmanns årlige samlinger har alltid vært en viktig møteplass for våre medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere, og skal gi inspirasjon og motivasjon i hverdagen.

Kjeden, som i 2016 ble landets nest største boligkjede, teller i dag rundt 110 medlemsbedrifter, og er i stadig vekst. 

- Vi opplever stor interesse for å bli medlem i Byggmann, og tror bakgrunnen er at vi oppfattes som en seriøs og attraktiv samarbeidspartner med et av de mest komplette medlemstilbudene blant boligkjedene i landet, og at vi kan vise til stabil vekst over mange år, avslutter Are Blindheim.