Essve har de siste månedene latt nærmere 30 håndverkere teste den nye Essbox Mini før den legges ut for salg i butikk. En av de som har testet den er Torstein Raths hos Ditt Bygg AS på Lørenskog.

Nå kommer Essve med Essbox Mini

Essve har til nå solgt over 120 000 Essbox-kofferter. Nå kommer de med en ny og mindre versjon.

Undersøkelser selskapet har gjort ovenfor håndverkere skal vise at ni av ti ønsker en mindre koffert, i tillegg til originalen.

I nært samarbeid med håndverkere har Essve derfor laget Essbox Mini som nå er ute på markedet.

- Fordelene er at den både er mindre og lettere, men har plass til alle Essbox forpakninger. Håndverkere vil derfor oppleve å få samme smarte system, og hvor det er plass til robuste plastbokser med festemidler. Mini har også en ny og forbedret låsefunksjon og en trinnvis åpning av lokket. Størrelsen på kofferten gjør den ikke bare anvendelig for tømrere, men også for elektrikere, rørleggere og vaktmestere, sier markedssjef Silje Netskar i Essve i en pressemelding.

I forbindelse med lanseringen av Essbox Mini har Essve også satt i gang en konkurranse blant landets håndverkere og hvor de skal kåre ”Årets rotekopp”.

- Kampanjen har gått over all forventning. Det er åpenbart at det er stor takhøyde blant norske håndverkere for å gjøre noe med glimt i øyet. Så langt er nominasjons-filmen med Synnøve Skarbø vist nærmere 200.000 ganger og vi har fått hele 4.300 nominasjoner til tittelen som årets rotekopp. I slutten av uke 10 vil vi på Facebook vise frem de tre finalistene som kjemper om hovedpremien på 10.000 kroner, 10 Essbox og ikke minst et ryddekurs med Synnøve Skarbø. Og det må nok sies at konkurransen har vist at det ligger et potensiale i å få mer orden og system på norske byggeplasser. Heldigvis kan Essbox Mini hjelpe til med det, sier Silje Netskar i Essve.