Selger Sør/Vestlandet - Monier

MONIER er en ledende leverandør av komplette skråtak i Norden og Baltikum.

Med et bredt utvalg av komplette tak, inkludert takstein, spesialstein og tilbehør har Monier alt det som skal til for å gjøre taket funksjonelt og estetisk. Monier har rundt 300 ansatte i Norden og Baltikum og hadde i 2015 en omsetning på 101 millioner Euro. Blant våre mest kjente produkter er Zanda betongtakstein og KDN tegltakstein. Monier Norden & Baltikum er en del av Braas Monier-konsernet. Totalt har selskapet 120 fabrikker og aktiviteter i 36 land. Monier er en verdensledende produsent av takstein, taktilbehør og skorsteiner.

I 2015 hadde Braas Monier Building Group 7.911 ansatte og et salg på over 1,257 milliarder Euro. I Norge har vi ca. 65 ansatte inklusiv produksjon. Hovedkontoret ligger i Asker, og fabrikken som produserer betongtakstein er lokalisert i Årdal i Ryfylke.

Les mer på www.monier.no

FirmaPrime People HR Solutions for Monier
FylkeRogaland, Aust-Agder, Vest-Agder, Flere fylker
StedStavanger - Kristiansand S
Søknadsfrist31.03.2017

Som et ledd i vår videre satsning i det norske markedet ønsker vi å ansette en fagorientert selger med ansvaret for vårt distrikt Sør/Vestlandet. Distriktet omfatter fylkene Rogaland og Agder. Vedkommende vil ha ansvaret for å videreutvikle våre gode kunderelasjoner, samt ta ytterligere markedsandeler i regionen.

Dine kunder er byggvarehus, byggmestre og entreprenører. I tillegg får du ansvaret for å rådgi arkitekter i distriktet. Dine primære oppgaver vil være salg og rådgivning av komplette takløsninger bestående av tegl- og betongtakstein samt tilbehør. Dine mål og budsjett fastsettes årlig, og du har selv ansvaret for å planlegge gjennomførelsen og oppfølgingen av disse.

Som person trives du i en stilling hvor det stilles store krav til din fagkompetanse, selvstendighet og forretningsforståelse. Du ser løsninger og forretningsmuligheter i kundenes prosjekter. Du har en systematisk tilnærming, evner å se kundens behov, samt tilpasse din kommunikasjon til forskellige målgrupper. Du har en profesjonell fremtreden og en høy "drive".

Du har et godt overblikk, som hjelper deg med å prioritere din tid. Du bidrar konstruktivt og positivt til et godt arbeidsmiljø, og du vet at samarbeid fremmer gode resultater.

Du er gjerne utdannet håndtverker, hvor du har videreutdannet deg til ingeniør, byggtekniker eller lignende. Det vil være et krav at du har erfaring med salg, og det er en fordel at du har arbeidet med målstyring samt har erfaring med CRM-systemer.

Virksomheten er preget av en uformell tone og en profesjonell atferd, som du naturlig skal kunne passe inn i. Vi tilbyr den rette personen gode utviklingsmuligheter i et stort internasjonalt konsern med unik kompetanse og høye ambisjoner.

Stillingen opererer fra hjemmekontor, og gitt distriktets geografi vil det være ideelt om du bor i eller mellom Stavanger og Kristiansand.

Kontaktinfo:

Mari Lund, Rådgiver (+47) 92 61 77 33
Tron Gjedrem, Rådgiver (+47) 95 19 40 10

Søk stilling