Tilbudssjef

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist24.04.2017

Som tilbudssjef i Sweco vil du ha ansvar for å lede og utvikle tilbudsarbeidet i selskapet på nasjonalt nivå. Du har arbeidserfaring med tilbuds- og salgsarbeid, inntar kundens perspektiv og forstår kundens behov.

Sentrale arbeidsoppgaver
• Lederansvar for tilbudsorganisasjonen
• Ansvar for videreutvikling av tilbudsprosessen
• Videreutvikling av tilbudsmaler og tilbudslogg
• Være en samarbeidspartner med linjeledere

Tilbudsorganisasjonen er en liten og effektiv gruppe. Vi ser etter en strukturert, proaktiv og løsningsorientert kandidat til å lede gruppen, og ta ansvar for tilbudsprosessen. Tilbudssjef er en markedsrettet stilling. Gode samarbeidsevner og evne til å bygge nettverk med linjeledere og andre viktige samarbeidspartnere er viktig. Du har ledererfaring og kan videreutvikle tilbudsorganisasjonen til et strategisk nivå. Tilbudssjefen vil ha personalansvar for to tilbudskoordinatorer
Stillingen krever gode språklige fremstillingsevner, og både kvalitative og kvantitative analytiske evner. Du må også kunne vise til målbare resultater knyttet til gjennomføringsevne. Du er en lagspiller og trives med et høyt arbeidstempo.

Muligheter
Tilbudssjef er en synlig og viktig stilling i videreutviklingen av tilbudsarbeidet i Sweco. Du vil ha hele Sweco Norge som nedslagsfelt og vil være tett på prosjektdirektører og regionledere. Dette er en spennende mulighet for en fremoverlent og markedsrettet kandidat å skape synlige resultater.

Tilbudssjef vil rapportere til kommunikasjonsdirektør.

Søknadsfrist: Snarest

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Peter Hagen

Kommunikasjonsdirektør

99166270

peter.hagen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: