Forbedringsleder

AF Eiendom er en del AF Gruppen som er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,9mrd. og 3000 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. AF Eiendom har ansvaret for AFs utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Egenregiprosjektene finner hovedsaklig sted i AFs kjernemarkeder i Østlandsområdet. Boligene søkes tilpasset kundene og markedsforholdene i de enkelte markedene. Eiendomsvirksomheten utvikler mange av prosjektene i samarbeid med større, seriøse aktører og har strenge krav til kvalitet. I tillegg har Eiendom fordelen av å ha tilgjengeligheten og kompetansen til egne produksjonsressurser i ryggen i et presset byggmarked.

FirmaAF Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist27.03.2017

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekt innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkt i Norges største byer.

Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger.

For å videreutvikle denne enheten søker vi nå en dyktig forbedringsleder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil bestå i kontinuerlig forbedring av sentrale arbeidsprosesser for å understøtte vår verdiskaping og vekstambisjon. Du må ha en sterk motivasjon til å utvikle og vedlikeholde brukervennlige system for visualisering av sentrale arbeidsprosesser. Du har også ansvar for å støtte HMS- og kvalitetsarbeid i våre prosjekter.

Du kjennetegnes av å være systematisk, kommersiell og ikke minst er en sterk pådriver for å gjennomføre de mål du setter deg. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

For å lykkes i denne rollen ser vi at du har høyere teknisk eller økonomisk utdannelse og relevant erfaring fra tilsvarende ansvarsområder.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktinfo

Sif Løvdal, Rekrutteringsansv.

mob: +47 45786585

Søk her

Vis flere stillinger: