Investeringsanalytiker

AF Eiendom er en del AF Gruppen som er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,9mrd. og 3000 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. AF Eiendom har ansvaret for AFs utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Egenregiprosjektene finner hovedsaklig sted i AFs kjernemarkeder i Østlandsområdet. Boligene søkes tilpasset kundene og markedsforholdene i de enkelte markedene. Eiendomsvirksomheten utvikler mange av prosjektene i samarbeid med større, seriøse aktører og har strenge krav til kvalitet. I tillegg har Eiendom fordelen av å ha tilgjengeligheten og kompetansen til egne produksjonsressurser i ryggen i et presset byggmarked.

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist27.03.2017

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekt innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkt i Norges største byer.

Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger.

Nå har du mulighet til å være med på denne utviklingen i en spennende stilling som Investeringsanalytiker.

Som Investeringsanalytiker vil du få ansvaret for å analysere markedet og utarbeide kalkyler som underlag for strategivalg og eiendomsinvesteringer. Du vil jobbe tett med ledergruppen i AF Eiendom og bidra til å legge strategier for videre vekst i selskapet.

Du kjennetegnes av å være analytisk og forretningsorientert, og du har gode kommunikasjonsevner. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

For å lykkes i denne rollen ser vi at du har en akademisk sterk bakgrunn og noen års erfaring fra analytisk miljø i konsulent-, finans- eller eiendomsbransjen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktinfo

Sif Løvdal, Rekrutteringsans

mob: +47 45786585

Søk stilling

Vis flere stillinger: