Regionsjef EBA Petter Blomkvist (f.v.), opplæringsansvarlig NCC Even Hedland, lærlingeansvarlig NCC i Agder Benjamin Svendsen, opplæringsrådgiver Byggopp Øyvind Johnsen.

NCC årets lærebedrift i EBA Agder

NCC Norge er kåret til årets lærebedrift i EBA Agder. Prisen ble tildelt under EBA Agder sitt årsmøte fredag 10. mars.

Opplæringsansvarlig i NCC Norge Even Hedland ble både rørt og motivert av anerkjennelsen, han trekker frem spesielt det gode samarbeidet NCC har med Byggopp og ikke minst entusiasmen og effektiviteten til opplæringsrådgiverne Øyvind Johnsen og Lena Løland.

I begrunnelsen heter det blant annet:
«Årets lærebedrift er en landsdekkende aktør. Gjennom flere år har de pleid og vedlikeholdt relasjonene til de regionale opplæringskontorene i Byggopp meget godt, spesielt i Agder.

De har erfart at gjennom et tett og strategisk arbeid med Byggopp så har de etablert en fruktbar modell hvor man utad fremstår som samlet og samhandlende overfor skolene. NCC har en klar strategi på at de skal ha minimum inntak årlig og skal til enhver tid ha 8-10% av besetningen på lærlingesiden. Det er et meget verdibasert selskap som tar et høyt samfunnsansvar.»

- Det er mange gode kandidater til denne prisen blant medlemsbedriftene i Agder, men at NCC trakk det lengste strået i år, mye grunnet den søken etter å kunne gjøre lærlingearbeidet bedre. De søker hele tiden etter samhandling og bruker aktivt det nettverket Byggopp har med skolene. Vi gratulerer og applauderer, sier regionsjef Petter Blomkvist i EBA Agder.