Sivilingeniør/ingeniør dammer og vannvei

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.03.2017

Avdeling Vannkraft og dam på Vækerø, utenfor Oslo, består i dag av 25 engasjerte medarbeidere. Vi samarbeider tett med vår tilsvarende avdeling i Trondheim, og med medarbeidere ved andre Sweco kontor i Norge.

Våre kunder er dameiere, i hovedsak kraftprodusenter og vannverk. Vi tilbyr spisskompetanse på dammer og vannveier. Typiske oppdrag er revurderinger, forprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter, tekniske planer, detaljprosjektering og oppfølging av byggeplass. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygd opp i over 90 år.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en ingeniør/sivilingeniør innen bygg som kan være med å styrke vårt team innen damsikkerhetsarbeid som revurderinger og prosjektering av dammer og vannveier. Følgende oppgaver vil være sentrale i din stilling:

  • Være fagansvarlig og sørge for kvalitetssikring av våre leveranser innen damsikkerhet.
  • Delta som prosjektmedarbeider i større prosjekt.
  • Arbeide med prosjekter i alle faser fra revurdering, forprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter, tekniske planer og oppfølging av bygging.
  • Delta i tilbuds- og markedsarbeid.
  • Om aktuelt, utleie til eksterne som f.eks. VTA eller byggeleder.

Muligheter

Swecos sterke markedsposisjon gir oss god ordreinngang. Det gjør at vi stadig har behov for å styrke staben av teknisk personell som ønsker å jobbe med damsikkerhetsrelaterte oppgaver.

Du vil være tett på kunden og ha ansvar for å drive rådgivning i henhold til kundens ønsker og behov. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Gjennom allsidige prosjekter og Swecos målrettede karriereprogram har du gode utviklingsmuligheter og kan se frem mot en spennende hverdag.

Din bakgrunn

  • Du har relevant utdanning som sivilingeniør/ingeniør innen bygg/konstruksjon og minimum 3-5 års erfaring.
  • NVE-godkjenning som fagansvarlig eller en ambisjon å bli godkjent, helst innen fagområdene I eller II.
  • Allsidig erfaring fra vannkraftbransjen som prosjektleder, anleggsleder, byggeleder eller VTA (vassdragsteknisk ansvarlig).
  • Erfaring fra kraftselskap, entreprenørfirma, myndigheter og/eller et rådgiverkontor.

I tillegg er det ønskelig at

  • Du har godt humør og er lett å komme overens med
  • Du er tydelig og klar i din kommunikasjon
  • Du behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Du har gode skriftlig og muntlig fremstillingsevner
  • Du kan skape engasjement, og viser vei i krevende situasjoner!

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Martin Eek Burud

Gruppeleder Dam

+47 977 33 554

Martin.Burud@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: