Fra venstre på bildet: Lasse Ødegaard, Henning Ødegaard og Per Ivar Harila

Ble Byggtorget-medlem nummer 100

Da Kaare Ødegaard AS på Gaupen forleden signerte som Byggtorgetmedlem nummer 100, var dette en viktig milepæl for byggevarekjeden.

- Så langt jeg kjenner til er det ingen byggevarekjeder i Norge som har over 100 butikker under samme merkevare. At vi skulle bli de første til å nå denne milepælen er vi stolte over, sier kjededirektør Per Ivar Harila i en pressemelding.

- Kaare Ødegaard AS har en lang og stolt historie, og en svært sterk posisjon i sitt marked. Denne posisjonen er vi glad for å kunne ta del i å videreutvikle, sier Harila videre. Han tror at samarbeidet legger grunnlaget for ytterligere vekst for Kaare Ødegaard AS.
Henning Ødegaard er glad for at han har tatt valget om samarbeid med Byggtorget.

- Vi har over en tid vurdert kjedetilknytning for vår bedrift, spesielt for å stå bedre rustet  på markedsføring og den digitale fremtid. Kundene skal ha vårt største fokus, derfor er det viktig  å være synbare i vårt distrikt. Viktig er det også for meg at bedriften kjører videre med samme
dyktige stab og fortsatt lokalt eierskap. Etter nøye vurderinger av flere kjedekonsept føler jeg at Byggtorget sitt konsept er det beste valget for oss, sier Ødegaard.