Salgsingeniør VA Øst

Georg Fischer AS leverer høykvalitets rørsystemer bestående av rør, fittings, ventiler, etc. Kundene er norsk industri, kommuner, oppdrettsnæringen, samt kulde og VVS-bransjen. Georg Fischer AS, som har sitt norske hovedkontor på Rud i Bærum, har 10 ansatte, omsetning på ca 90 mill NOK, og meget god økonomi. Selskapet tilhører GF Piping System, som eies av Georg Fischer Corporation. Georg Fischer Corporation er et konsern med mer enn 14.000 ansatte, og en årlig omsetning på ca 31 milliarder NOK.

FirmaRaadgiverhuset for Georg Fischer
FylkeAkershus
StedRud
Søknadsfristsnarest

Ønsker du en selvstendig stilling med varierte oppgaver, gode betingelser og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap?

Georg Fischer AS er i en meget positiv utvikling, vi ønsker derfor å utvide vårt salgsledd med en ny målbevisst salgsingeniør for våre produkter i Norge.

Arbeidsoppgaver
Hovedarbeidsoppgavene som Salgsingeniør VA vil foruten salg, kundebehandling og kundeoppfølging være å utarbeide og gjennomføre markeds- og salgsaktiviteter. Salgsingeniør VA vil ha det overordnede produktansvaret for VA, samt eget salgsbudsjett. Du vil også være ansvarlig for å innhente anbud og oppfølging av dette.

Kvalifikasjoner
Vi søker en initiativrik, relasjonsbyggende, selvstendig og serviceorientert person. Du har god erfaring fra salg og kundebehandling innenfor VA sektoren i Norge, er resultatorientert, strukturert og effektiv.
Du har gode relasjonsskapende evner, og kommuniserer like godt internt som ekstermt, er flytende i norsk og behersker engelsk godt. God kjennskap til bruk av PC som arbeidsverktøy er en selvfølge. Du trives godt med hektiske arbeidsdager som til tider kan være krevende og utfordrende. Stillingen rapporterer til vår salgssjef.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et spennende og hyggelig miljø i en internasjonal bedrift med høy aktivitet. Attraktive betingelser med egen firmabil, god pensjon og forsikringsordning. Det ligger til rette for gode faglige og personlig utviklingsmuligheter i selskapet, samt opplæring ved våre fabrikker i utlandet. Det må påregnes en del reisevirksomhet. Georg Fischer sitt kontor på Rud ved Sandvika vil være din kontoradresse.

Kontaktinformasjon

Knut Stormdal

Headhunter / Partner

E-post: knut@raadgiverhuset.no Telefon: +47 909 16 111 LinkedIn: linkedin.com/in/knut-stormdal-03146752

SØK STILLING

Vis flere stillinger: