8 av 12 prosjektledere som har blitt overført fra Høyer Finseth til WSP Norge

Prosjektledere på flyttefot

I forbindelse med oppkjøpet av Høyer Finseth, ble alle ansatte innen prosjektadministrasjon fra Høyer Finseth offisielt overført til WSP Norge 1. mars. Totalt er det 12 prosjektledere som flytter fra Høyer Finseth til WSP Norge.

WSP Norge og Høyer Finseth vil fortsette som to selskap innenfor hvert sitt kjerneområde, med et klart skille på prosjektledelse og prosjektering. De 12 nye resurspersonene fra Høyer Finseth vil alle jobbe for Bygg- og eiendomsavdelingen i WSP Norge.

-Jeg er veldig glad for å endelig ha fått samlet alle som jobber med prosjektadministrasjon hos oss. Avdelingen har nå økt til over 60 personer, og det har vært viktig for oss å rigge oss ordentlig til før overføringen offisielt skjedde. Vi har blant brukt tiden til å få på plass flere linjeledere, slik at vi er rigget for ytterligere vekst, sier avdelingsleder for bygg og eiendom, Karen Riddervold.

HR-ansvarlig i WSP Norge AS, Mari Dobbe forteller at det har vært viktig å bruke god tid på overføringen.

-Oppkjøp og strukturelle endringer på selskapsnivå kan medføre uvisshet og kommunikasjonsutfordringer for de ansatte. Vi har derfor valgt å heller bruke litt bedre tid på overføringen, og sammen med de involverte sørge for at det blir en best mulig prosess. Dette tror vi har vært helt avgjørende for å skape trygghet og forutsigbarhet for de ansatte.

På sikt vil Høyer Finseth endre navn for å bli en del av WSP-merkevaren, men de vil likevel fortsette som et selvstendig selskap med en offensiv strategi innen prosjektering og rådgivning.