Ny Steni-direktør

Janne Stenehjem (46) er ansatt som ny administrerende direktør i STENI AS.

Hun har siden juni 2016 vært ansatt i STENI AS som HR-sjef og nå senest konstituert i stillingen som direktør siden november i fjor.

- Jeg er svært tilfreds med at Janne Stenehjem nå er ansatt som administrerende direktør i STENI, hun har gjort et solid inntrykk i perioden som interimdirektør. Janne har de rette egenskaper og kvalifikasjoner for å lede utviklingen av STENI videre, sier styreleder Martin Tisell i en pressemelding.

Stenehjem har tidligere vært ansatt som direktør for HR og Forretningsstøtte i Sparebank 1 BV. Hun har lang erfaring fra entreprenørbransjen, og har tidligere blant annet arbeidet som HR-sjef i Veidekke i perioden 2006 – 2013.

Hun er utdannet cand. paed. med spesialisering i organisasjon og ledelse fra UiO. Hun har bred ledererfaring, blant annet innenfor HR, strategi, HMS, marketing og IT.

Stenehjem tiltrådte stillingen 8. mars 2017, og ser frem til å lede bedriftens videre satsing fremover.

- Jeg ser frem til å utvikle selskapet videre sammen med alle våre dyktige medarbeidere. Steni er et selskap med sterke tradisjoner og en stolt kultur som er gode fundamenter å bygge videre på, sier Stenehjem. Selskapet er inne i en spennende utviklingsfase og har klare ambisjoner om vekst. Vi har den senere tiden inngått flere store kontrakter, og opplever god etterspørsel etter våre fasadeløsninger i markedet, sier hun.