Kristin Vitsø Bjørnstad slutter i Moelven

Kristin Vitsø Bjørnstad har sagt opp sin stilling som direktør for kommunikasjon og HR i Moelven Industrier ASA.

Vitsø Bjørnstad begynte i Moelven i 2006 og har hatt konsernansvar for kommunikasjon og HR der hun ledet en avdeling med 12 ansatte. Hun begynner etter sommeren i ny jobb som leder for samfunn og gaver i Sparebanken Hedmark Sparebankstiftelse.

- Den jobben jeg skal over i er en nystartet bankstiftelse som skal bygges opp, og som vil bli en av Norges største bankstiftelser. Jeg ser tilbake på 11 spennende år i Moelven. Dette har ikke vært noen lett beslutning å ta, men etter en totalvurdering følte jeg det var rett tidspunkt for et skifte. Jeg takker alle mine kolleger for samarbeidet, sier Vitsø Bjørnstad.

I tillegg til å videreføre gavevirksomheten til Sparebanken Hedmark, skal stiftelsen dele ut betydelige gaver til allmennyttige formål innenfor kunnskap, innovasjon og vekst i Hedmark.

- Etter det jeg forstår får hun en sentral rolle i utviklingen av stiftelsen. Det er synd å miste en dyktig medarbeider. Samtidig forstår jeg at folk har behov for å søke andre utfordringer etter 11 år i Moelven. Jeg er sikker på at stiftelsen har fått en kompetent medarbeider som kan ivareta viktige oppgaver og ønsker samtidig Kristin lykke til videre i ny jobb, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier ASA.