Erna Solberg og Jonas Gahr Støre kommer begge på Byggedagene 2017.

Erna Solberg og Jonas Gahr Støre til Byggedagene 2017

Årets utgave av Byggedagene nærmer seg nå med stormskritt. I år stiller både statsminister Erna Solberg (H) og partileder Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet på arrangementet.

Vi er godt inne i det som omtales som den fjerde industrielle revolusjon - digitaliseringen av samfunnet. Hvordan står byggenæringen i et slikt perspektiv - hva bringer fremtiden og er vi forberedt? Dette er noe av det arrangørene ønsker å belyse på den 18. utgaven av Byggedagene.

Her stilles spørsmålene og forhåpentligvis får vi også mange svar, rundt byggenæringens nye hverdag.

Det kommer en rekke personer som vil kunne belyse dette temaet de fleste snakker om.

På talerstolen stiller blant annet statsminister Erna Solberg. Hun åpner årets konferanse og skal rett og slett snakke om hvordan Norge kan bli en digital vinner.

Adm. dir. Jon Sandnes i BNL følger opp med å plassere byggenæringens rolle i det digitale samfunnet. Deretter følger et godt kvalifisert panel bestående av Erna Solberg, Jonas Gahr Støre (AP), Jon Sandnes og Arne Giske (Veidekke) med en samtale rundt den digitale nåtid og fremtid. I løpet av dagen får vi også blant flere andre høre fra Ole Gjermundshaug, Hilde Tonne, Camilla Krogh, Øystein Dørum, Ingrid Dahl Hovland og Sissel Leire. 

Les mer om arrangementet her

Meld deg på Byggedagene 2017 her