Eiendomsutvikler Ivar Koteng. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Koteng valgte TrønderEnergi

TrønderEnergi skal levere i overkant av 14 gigawatt-timer (14 millioner kilowatt-timer) strøm til Koteng AS hvert år de neste 3,5 årene.

14 GWh tilsvarer årsforbruket til 700-900 husstander.

Ivar Koteng selv er tydelig på hvorfor de velger TrønderEnergi.

- For det første ga TrønderEnergi totalt sett det beste tilbudet. I tillegg er TrønderEnergi «regionen vårres» sitt selskap. De er en tydelig regionbygger med både eiere, hovedkontor, aktivitet, overskudd og samfunnsansvar som kretser rundt Trondheim, Sør-Trøndelag og Midt-Norge, der også vi har vår virksomhet og vårt hjerte, sier Ivar Koteng.

I tillegg til en god strømavtale vil Koteng AS kunne dra nytte av TrønderEnergis kompetanse på aktiv kraftforvaltning. Målet med aktiv kraftforvaltning er å levere kunden en pris på strømmen som er enda lavere enn den til enhver tid gjeldende markedsprisen i spotmarkedet.

Dessuten vil Koteng AS, i likhet med andre bedriftskunder, få tidlig tilgang på produkter som kommer ut av TrønderEnergis arbeid med innovasjon og forretningsutvikling.

Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi er meget fornøyd med å vinne Koteng AS som kunde.

- Det er viktig å ha kunder på bedriftsmarkedet som tør å gå foran – tenke nye tanker og å se muligheter. Koteng er en aktør som bidrar til vekst og utvikling i regionen vår, og derfor er Koteng også en strategisk viktig kunde for oss, sier konsernsjef Ståle Gjersvold.