Kalkulatør, distrikt Agder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist31.03.2017

Vil du være med når Norges største entreprenør skal vinne fremtidens prosjekter på Sørlandet?

Stillingen får en sentral rolle i distrikt Agders tilbudsarbeid. Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer er du med og vurderer hvilke prosjekter vi skal konkurrere om. Videre er det din hovedoppgave å utarbeide kalkyler som skal danne grunnlag for våre tilbud. I rollen som kalkulatør arbeider du også med å systematisere erfaringstall og sørge for løpende forbedring av våre kalkyleprosesser.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder i Kristiansand.

Kvalifikasjoner

  • Vi søker etter deg som har minst 5 års relevant erfaring, og teknisk fagskole eller høyere utdanning innen bygg- og anlegg.
  • Som kalkulatør må du ha solid IT-kompetanse. Det er ønskelig at du har erfaring med MAP eller lignende kalkyleverktøy. Hvis du også har erfaring med Solibri, ArchiCAD/Revit, vil det være en stor fordel.
  • Arbeidsspråket er norsk, og stillingens natur forutsetter at du har gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

  • Du har orden i sysakene, arbeider strukturert og har god analytisk evne
  • Du er interessert og engasjert, har stor arbeidskapasitet og er motivert for å begynne i en stilling der hverdagen ofte styres av tidsfrister.
  • Du trives selvfølgelig godt med å arbeide selvstendig, men enda bedre når du kan arbeide i verdiskapende samspill med kollegaer og kunder.

Vi tilbyr

  • Medeierskap
  • Muligheter for utvikling gjennom Veidekkeskolen og vårt fagmiljø for kalkulasjon
  • å få jobbe med store og små prosjekter som blir lagt merke til
  • Spennende dager med gode kollegaer i et solid selskap
  • Kaffe

Spørsmål om stillingen

Atle Monan

Avdelingsleder, Kristiansand

Telefon 951 42 740

Søk stilling

Vis flere stillinger: