Arkivfoto

Hæhre skal ansette 100 personer

Hæhre Gruppen satser offensivt og setter nå i gang et stort arbeid som skal resultere i 100 nye kollegaer.

Lars Hæhre

– Vi skal ansette en rekke nye personer innen ulike kategorier i konsernet. Dette er blant annet prosjektledere, anleggsledere, ulike fagarbeidere innen maskin, fjell, bergverk og betong, sier Lars Hæhre til Byggeindustrien.

Han er avdelingsleder for datter- og tilknyttede selskaper i Hæhre.

30-40 lærlinger

Som en del av prosessen har de også et mål om å få på plass 30-40 lærlinger.

– Vi har den siste tiden hatt 40 dyktige lærlinger tilknyttet Hæhre-konsernet, og vi skal nå få inn en rekke nye lærlinger, legger Hæhre til. Det blir dermed en travel periode for personalavdelingen i konsernet i tiden fremover.

– Det er hard kamp om de flinke personene i anleggsmarkedet, men vi skal nå jobbe hardt for å knytte til oss den riktige kompetansen, sier Hæhre.

Selskapet har flere store pågående jobber, men ser at det også kommer mange nye potensielle oppdrag i tiden fremover. De er nå også inne i sluttforhandlingene om den andre Nye Veier-kontrakten, E18 Rugtvedt-Dørdal. Dette er en jobb til 1,8 milliarder kroner (eks. mva.).

– Vi er også i sluttforhandlinger rundt arbeidene på noen store næringstomter. Dessuten kommer flere store samferdselsprosjekter, både i regi av Nye Veier og Statens vegvesen, forteller han.

800 ansatte

Hæhre har den senere tiden også investert i en rekke nye maskiner til utstyrsparken, som vil bli levert i den nærmeste fremtid.

Hæhre har nå rundt 800 ansatte, i tillegg kommer de ansatte i Isachsen – som inngår i Hæhre Isachsen Gruppen.