Leder miljø og dokumentasjon

MAXBO Proff er en del av Løvenskiold Handel og består av både regionale proffsentre i tillegg til et proffkonsept i alle MAXBO varehus. Vi tilbyr de profesjonelle kundene produkter, løsninger, tjenester og kompetanse. Våre kunder strekker seg fra entreprenører til byggmestre og håndverkere.

Vi arbeider kontinuerlig for å imøtekomme proff-kundens behov for kostnadseffektive løsninger. For å gi proff-kunden best totaløkonomi i byggeprosjektene, tilbyr MAXBO Proff fagkunnskap, enkel og effektiv handel og effektive logistikkløsninger.

FirmaMaxbo Proff
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

MAXBO Proff har høye ambisjoner innenfor områdene miljø og dokumentasjon. Som Leder miljø og dokumentasjon får du ansvar for å tilrettelegge for at vi er en ledende aktør innenfor disse områdene. Dine arbeidsoppgaver vil være å videreutvikle, systematisere og drifte relevante tjenester og konsepter innenfor miljø og dokumentasjon i samarbeid med resten av organisasjonen. Du vil også arbeide tett med øvrige avdelinger i Løvenskiold Handel-konsernet, og vil bli vårt fyrtårn for miljø og dokumentasjon både internt og ovenfor kunder og leverandører.

Vi ser etter en deg som er engasjert, selvstendig og dyktig til å skape effektive systemer og rutiner. Den rette kandidaten har solid erfaring fra miljø- og dokumentasjonsarbeid, høyere relevant utdannelse og god kjennskap til bransjen og gjerne BREEAM-kompetanse. Vi tilbyr en sentral, utfordrende rolle med bred kontaktflate i en spennende bransje. MAXBO Proff er i utvikling, og du får en sentral rolle i et uformelt, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø.


For mer informasjon om stillingen, kontakt vår rekrutteringspartner Incontro AS ved Christine H. Winther-Larsen på tlf. 993 93 534. Søknad og CV registreres snarest via www.incontro.no/stillinger.

søk her

Vis flere stillinger: