Avdelingsleder

BAS Maskinutleie AS er et selskap som leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Siden oppstarten i 2008 har selskapet hatt en stor vekst, og vil i 2017 forvente å passere 325 mill. kroner i omsetning og ha en bemanning på over 130 ansatte. BAS Maskinutleie er lokalisert på Grålum i Østfold, Lindeberg i Sørum/Frogner, Elverum, Gjøvik, Hof i Vestfold, Kragerø, Arendal, Kristiansand, Klepp, Haugesund og Trondheim.

BAS Maskinutleie er eid 50 % av AS Backe og 50 % av Kruse Smith Entreprenør AS.

FirmaBAS Maskinutleie
FylkeRogaland
StedKlepp
Søknadsfrist31.03.2017

Vår avdelingsleder på Klepp har bestemt seg for å gå av med pensjon. I den forbindelse søker vi etter hans erstatter.

Avdelingen på Klepp skal tilby entreprenørmiljøet i regionen nytt utstyr av god kvalitet, utmerket service, og de eksisterende utleieselskapene real konkurranse. Vår lange erfaring i området sikrer god lokal kompetanse. Er du en som søker og ønsker spennende utfordringer i en selvstendig jobb? Synes du at kombinasjonen mennesker og maskiner er spennende? Da er det kanskje deg vi er ute etter!

Arbeidsoppgaver og krav til kompetanse
Vi søker deg som ønsker en sentral og viktig rolle i å videreføre vår eksterne satsing i regionen. Som avdelingsleder vil du få hovedansvar for å skape en effektiv avdeling og et positivt arbeidsmiljø. Du har også ansvar for økonomi, salg, utvikling og drift av avdelingen. Du vil være en del av ledergruppen i BAS Maskinutleie, og vil følgelig ha ressurser tilgjengelig også utenfor avdelingen. Minimumskrav til ny avdelingsleder er å ha leder- og salgserfaring, samt god kjennskap til bygg- og anleggsbransjen. Vi forventer at du kan dokumentere gode og relevante resultater. Avdelingsleder rapporterer til daglig leder for selskapet nasjonalt.

Egenskaper

Vi søker deg som er jordnær, fleksibel og en god relasjonsbygger. I og med at du har ansvar både for å skape et godt arbeidsmiljø og gode resultater ønsker vi også disse egenskapene:

- Ansvarsbevisst
- Selvstendig, målrettet og strukturert
- God økonomisk forståelse
- Motiverende og god til å skape entusiasme
- Dyktig til å kommunisere skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

- En hektisk og spennende hverdag
- Konkurransedyktige betingelser
- Profesjonelt fagmiljø
- Gode pensjons- og forsikringsordninger
- Egen helseforsikring
- En selvstendig hverdag
- En trygg jobb i et firma med solide eiere
- Firmaleilighet på Hafjell

Arbeidssted

- Klepp

Spørsmål om stillingen 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig leder Jan Aasekjær, tlf 906 14 849, eventuelt på e-post til jan.aasekjaer@basutleie.no.

Søknad med CV sendes til e-postadresse jobbsoknader@basutleie.no, og merkes med «Avdelingsleder Klepp». Søknadsfrist er 31. mars 2017.

Enhver søknad behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: