Foto: W. Giertsen Hallsystem

Teltspesialisten og W. Giertsen Hallsystem slår seg sammen

Det to selskapene Teltspesialisten AS og W. Giertsen Hallsystem AS slår nå seg sammen.

- De to selskapene vil bygge på hverandres styrker med en klar ambisjon om å være kvalitetsledende innenfor hallsystemer og telt i det norske markedet, heter det i en pressemelding.

De peker på at det vil bli lagt stor vekt på innovasjon og videreutvikling av eksisterende og nye produkter.

- I tillegg skal kundene forvente den samme gode service som begge selskapene er kjent for, heter det i meldingen.

Teltspesialisten AS er store på industrihaller, arbeidstelt og partytelt i Midt-Norge, og har vært gjennom en sterk vekst de senere årene. W. Giertsen Hallsystem AS har en sterk posisjon etter å ha levert mer enn 5.000 industrihaller i inn- og utland de siste 40 årene.

- Det sammenslåtte selskapet vil få en bredere tilstedeværelse i det norske markedet. Samlet vil selskapets kunder også få gleden av et bredere sortiment ettersom Teltspesialisten og W. Giertsen Hallsystem sine produkter utfyller hverandre godt. W. Giertsen Hallsystem har bred erfaring på store industrihaller samt spesialutviklede haller til bruk i blant annet idrett, oppdrettsnæringen og verftsindustrien. Teltspesialisten har opparbeidet seg en ledende posisjon innen standardiserte industrihaller, fleksible arbeidstelt samt utleie av telt og utstyr til alle typer arrangement, skriver selskapene.