Senioringeniør veg

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

FirmaSweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfristsnarest

Sweco har et sterkt fagmiljø innenfor samferdsel bestående av flere hundre medarbeidere. Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 27 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø, lokalisert ved Hafslund kunnskapspark. Innenfor fagområdet veg, er vi 8 medarbeidere som arbeider med vegplanlegging for offentlige og private oppdragsgivere. Vi ser en sterk økning i vår ordrereserve og har en rekke interessante prosjekter på gang. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet både innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo.
Sweco Sarpsborg vil styrke fagområdet veg og ser derfor etter nye kollegaer. Vi ser etter en person med minimum 5 års erfaring innen faget med erfaring fra prosjektering og oppfølging av prosjekter, nyutdannede oppfordres også til å søke.
Som senioringeniør innen vei-faget hos oss bør du være en person som er engasjert, har godt humør og har mulighet til å kaste deg rundt dersom situasjonen krever det. Du må også ha evne til å jobbe analytisk og strukturert.
Sweco har flere forskjellige prosjekter der vegplanleggerne er involvert i større eller mindre grad og i alle planfaser. Av denne grunn ser vi etter deg som er god til å jobbe tverrfaglig slik at helheten i våre leveranser blir best mulig ivaretatt, og at vi sammen bidrar til de beste løsningene for våre kunder. Sweco har et sterkt kundefokus og personene vi leter etter bør derfor også ha evne til å se og forstå kundens behov, men samtidig også ha kremmerånd slik at nye jobber kan innhentes.

Arbeidsoppgaver vil kunne være:
- Rådgivning og prosjektering av ulike samferdselsanlegg, parkeringsplasser, gs-veger
- Fagansvarlig i større og mindre prosjekter
- Anbudsbeskrivelser og tegningsproduksjon
- Tidlig fase planlegging
- Oppfølging i byggefasen
- Prosjektledelse og byggeledelse

Kompetanse:
• Bachelor eller mastergrad innen veg-faget
• Minimum 5 års relevant erfaring
• Høy gjennomføringsevne
• Evne til å bygge relasjoner og være en lagspiller både i og utenfor bedriften
• Selvstendig og beslutningsdyktig
• Initiativrik og engasjert
• Ansvarsfull

Hva kan vi tilby:
• Kompetanseheving gjennom læring av og til andre, både innenfor og på tvers av fag
• Gode muligheter for kompetanseheving gjennom interne og eksterne kurs
• Svært godt sosialt miljø med variasjon i alder og bakgrunn
• 5 ukers ferie + fri i romjul og påske
• Stor grad av fleksibilitet i hverdagen
• En rekke sosiale evenementer og goder

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

Kontaktpersoner:

Lars Jørgen Berg

Gruppeleder

+47 481 16 396

Karin Anja Arnesen

Regionleder

+47 950 25 639

Søk stilling

Vis flere stillinger: