Erfarne ingeniørører/ sivilingeniører innen sykehus- og helsebyggprosjektering (elektro, IKT, automasjon)

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist30.03.2017

Klar for nye utfordringer? Fagmiljøet i Sandvika er i sterk vekst og søker nå erfarne medarbeidere innen fagområde elkraft, ikt og automatisering med evne til å ta ansvar i oppdrag.

Vi ønsker at du har erfaring fra entreprenør, rådgiver, leverandør eller fra sykehusdrift eller -eiendom. Stillingen vil være utviklende og utfordrende, og du blir del av et kompetent og spennende fagmiljø.

Vi utfører tverrfaglig prosjektering og spesialrådgivning i forbindelse med elektrotekniske installasjoner, IKT og Automasjon for; sykehus, sykehjem, sengebygg, psykiatriske senter, isolater, laboratorier, tekniske støttesystemer som energisentraler og komplekse nødstrømsanlegg.

Våre oppgaver er primært knyttet til tekniske anlegg, men krever i større grad engasjement og noe kjennskap til virksomheten, produksjonen og noe spesialanlegg. Vi jobber tett med kunden, og troverdighet og kompetanse er sentrale momenter.

Norconsult har et sterkt fagmiljø i Sandvika innen sykehus og institusjonsbygg, og avdelingen er involvert i en rekke pågående større sykehusrelaterte oppdrag, blant annet Mottaksklinikken på Haukeland universitetssykehus, Nye Kirkenes sykehus, LHL-klinikkene Gardermoen, nytt PET-senter ved St. Olavs Hospital og fremover Nye Førde sykehus.

Det tverrfaglige fagmiljøet i Sandvika består av over 45 personer, med 17 personer i avdelingen. Du vil bli del av et trivelig og spennende miljø. Det er i dag utstrakt samarbeid på tvers av regioner og kontorer.

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Faglig og utviklende arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

Primært kontorsted vil være på Sandvika, men du vil kunne tilknyttes prosjekter både lokalt og nasjonalt.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse innen tekniske fag (automatisering, elkraftteknikk, teleteknikk etc.)
  • Minst 6-8 års erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring, som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innenfor teknikkfagene.
  • Løsningsorientert og engasjert
  • Interesse for relasjonsbygging og kundekontakt
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsevner med alle aktører i et byggeprosjekt

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktperson

Klaus Andreassen

Avdelingsleder

tlf.: +47 99565516

Send e-post

Vis flere stillinger: