Rådgivende ingeniør - Bygningsfysikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist22.03.2017

Avdeling for Spesialfag - Bygg har pr i dag 34 medarbeidere fordelt på akustikkere, konstruktører og bygningsfysikere. Vi ønsker å øke bemanningen ytterligere og søker nå etter sivilingeniør/MSc i bygningsfysikk.

Om stillingen

Hovedoppgaven vil være rådgivende ingeniør innen prosjektering av bygningsfysiske løsninger og energiberegninger.

Bygningsfysikk:

  • Bistand og prosjektering av nybygg og rehabilitering i tverrfaglig samarbeid, herunder stille krav til varmeisolering og fuktsikring og samt kontroll av detaljtegninger.
  • Energiberegninger

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring med selvstendig arbeid og arbeid i prosjekteringsteam. Gode norskkunskaper for rapportskriving, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.

  • Gode analytiske evner
  • Utadvent holdning og god samarbeidsevne
  • Erfaring er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Avdelingsleder Spesialfag - Bygg, Tom Feragen 932 43 043

Vis flere stillinger: