Senior byggeleder/prosjektleder i Oslo

Rada Engineering & Consulting AS er et ledende ingeniør - og konsulentselskap som leverer ingeniørkompetanse til de største selskapene i Norge. Vi tenker verdiskapning gjennom kvalitet i alle ledd. Vi er en kompetansebedrift med høy faglig integritet innen olje & gass, bygg- og anleggsteknikk, landbasert industri og maritim virksomhet.

FirmaRada Engineering & Consulting
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter deg som har lang erfaring innenfor byggeledelse/prosjektledelse fra bygg- og anleggsbransjen. Dette kan være erfaring både fra bygg og infrastrukturprosjekter. Her vil en få jobbe med mange spennende og attraktive prosjekter i årene fremover. Det vil være en lang horisont og gode betingelser.

Kvalifikasjonskrav:

Vi er ute etter en ingeniør eller sivilingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen bygg og anlegg, med minimum 5 års relevant erfaring og riktige prosjekter på cv. Da er dette en veldig spennende mulighet i årene som kommer. Du må ha gode kunnskaper om prosjektgjennomføring(fag eller ledelse), kontrakt- og entrepriseadministrasjon, planlegging og økonomi. Det er viktig for oss at du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk. Du må ha gode lederegenskaper, og kunne samarbeide godt med oppdragsgivere og entreprenører. Som type er du løsningsorientert og er flink til kommunisere med- og motivere andre mennesker.

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få varierte og krevende arbeidsoppgaver, både med selvstendige oppdrag for byggherrer, og som del av team. Du vil få et veldig godt arbeidsmiljø, med godt samhold i gruppen og gode relasjoner til øvrige deler av organisasjonen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi tilbyr videre:

  • Gode lønns- og utviklingsviklingsvilkår
  • Firmahytte til disposisjon
  • Sosiale tilstelninger
  • Kompetansefond
  • En aktiv ledelse som vil følge deg opp og hjelpe deg til å utvikle deg videre
  • Du blir sentral i et sterkt fagmiljø
  • Idrettslag mm

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Bengt Haugsøen

+47 909 77 424

bengt@rada.no

Trond Henanger

+47 473 02 061

trond@rada.no

Vis flere stillinger: