Bruno Segers, Chairman of the board Flanders Investment & Trade, Christian Jebsen, CEO of Kebony, Philippe Muyters, Flemish Minister for Work, Economy, Innovation and Sports, Omar Roels, Engineering Manager at Kebony, Bruno Van den Branden, General Manager Kebony Belgium, Claire Tillekaerts, CEO Flanders Investment & Trade

Kebony fikk belgisk næringspris

Kebony har mottatt enda en utmerkelse etter tildelingen av Foreign Investment Trophy for "Newcomer of the Year".

Prisen deles ut av Flanders Investment & Trade, og Kebony fikk utmerkelsen fordi de er et utenlandsk selskap med et viktig investeringsprosjekt i Flandern i Belgia. Kebony ble nominert av myndighetene i Flandern på grunn av sin svært positive innflytelse på sysselsettingen i området.

Denne meldingen kommer bare to uker etter at første spadetak ble tatt ved Kebonys nye fabrikk i Flandern, en investering på 20 millioner euro som vil gi 25 lokale arbeidsplasser.

- Kebonys nye anlegg i Flandern innebærer et betydelig tilskudd for økonomien vår. Vi er svært glade for å kunne ønske et så velrenommert selskap velkommen til denne regionen og ønsker Kebony all mulig lykke til videre fremover, sier John Verzeele, direktør for indre investeringer i Flanders Investment & Trade i en pressemelding

- Det er en ære å være her og ta imot denne prisen, og vi er takknemlige for den varme mottakelsen vi har fått i Flandern. Som selskap er vi utrolig glade for fremgangen så langt og vi ser frem til å fortsette veksten i Flandern i mange år fremover, sier Kebony-direktør Christian Jebsen.