Bas innen montasje av betongelementer

JHS Engineering AS (www.jhs.no) ble etablert i 1995 og har i dag i underkant av 50 godt kvalifiserte medarbeidere. JHS Engineering utfører engineeringprosjekter og prosjektledelse innen stål, rør, mekanisk og prosess, for markedsområdene landbasert industri, bygg og anlegg, olje og gass og maritim industri. Vi har også en egen verksted-/montasjeavdeling som utfører en rekke prosjekter innenfor våre markedsområder.

Vår engineeringavdeling har trivelige kontorlokaler på Torsvang industriområde, 5 minutters kjøring nord for Larvik sentrum og lett tilgjengelig fra E18. Typiske arbeidsoppgaver er produktutvikling, design, dimensjonering, konstruksjon og prosjektledelse/-oppfølging.

Sammen med våre samarbeidspartnere er vi i stand til å ta hånd om hele verdikjeden fra idé til ferdig produkt.

FirmaJobzone for JHS Engineering
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist05.03.2017

JHS Engineering har fått oppdraget med å reise 4 stålbygg for en stor kunde i søndre Vestfold. I alle byggene vil det bli montert hulldekke og ferdige veggelementer i betong. Et eget betonglag vil montere hulldekkene og veggelementene. Tilsvarende lag er etablert når det gjelder stålmontasjen. Prosjektvarighet ca 1 år med oppstart i april 2017.

Vi søker en bas som kan lede betonglaget. Basen vil samarbeide tett med byggeleder og prosjektleder fra JHS Engineering. Byggelederen vil være fast stasjonert på byggeplassen. Anleggsområdets begrensede størrelse vil kreve god logistikkplanlegging av alle leveranser herunder bl.a. 4 trailerleveranser i snitt pr dag. Her vil byggelederen ha et spesielt ansvar. Basens primære ansvarsområder vil være faglig styring av selve løfte- og montasjejobben og at framdriften følger oppsatte planer. HMS-arbeid inngår naturlig nok som et svært viktig ansvarsområde.

Det er et absolutt krav at basen har relevant montasjeerfaring, men gjerne også en bredere erfaring innen betong-/murerfaget. Det er viktigere å ha solid betongfaglig bakgrunn enn erfaring som bas. Det er i tillegg en fordel om du har erfaring med samspillet mellom stål og betong ifm installasjoner og at du kan lese tegninger.

Av hensyn til prosedyreverket og løpende kommunikasjon på byggeplassen, ser vi først og fremst etter en kandidat som behersker et skandinavisk språk flytende - muntlig og skriftlig. Men vi vil også vurdere kandidater som snakker meget godt engelsk. Vi ønsker oss ellers en person som er god på å videreformidle kunnskap og som evner å følge skriftlige prosedyrer på en samvittighetsfull måte.

U5-kurs er et krav. Hvis du ikke har tatt dette kurset, vil det likevel være en mulighet til å ta kurset via et internt opplegg hos JHS Engineering.

Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og gode betingelser basert på din erfaring og kompetanse. Stillingsutlysningen gjelder for en prosjektperiode på ca 1 år, men det vil likevel kunne være gode muligheter for fast ansettelse etter prosjektslutt.

Har du spørsmål? Ta gjerne snarlig kontakt med Jobzone Larvik ved Bjørn Sandmæl på tlf 934 15 567 eller JHS Engineering ved Jan Rørvik Johnsen (tlf 901 53 872) eller Tommy Hansen (tlf 934 57 913).

Søknad/CV mailes til bjorn@jobzone.no innen 5.mars.

Vis flere stillinger: