Driftsleder/formann

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist13.03.2017

Veidekke har en driftsavdeling i Harstad, og søker etter ny driftsleder/formann.

Driftsavdelingen har oppfølging av sommer- og vintervedlikehold av det statlige vegnettet i og rundt Harstad, samt mindre oppdrag innenfor vårt område.

Arbeidsoppgaver

Du får ansvar for oppfølging av maskinpark/utstyr, bestilling av materiell, og tilrettelegge for god drift. Du skal bidra til sikre løsninger og god HMS, slik at alle kommer seg hjem like hele etter endt arbeidsdag.

Kvalifikasjoner

  • Teknisk fagbrev/erfaring
  • Kompetanse fra drift/veiprosjekter/bygg/anlegg
  • Annen relevant erfaring vurderes også
  • Kontraktsforståelse
  • Førerkort, klasse B, gjerne C

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er klar for nye utfordringer og liker en aktiv hverdag. Kanskje har du lang fartstid og nå ønsker mer ansvar for planlegging og gjennomføring samtidig som du er ute og kan følge opp produksjonen.

Vi ønsker at du er praktisk anlagt, er løsnings orientert og har erfaring innenfor drift av bygg/anlegg/vedlikehold.

Samtidig ønsker vi at du er/har:

  • Selvstendig og handlekraftig
  • Resultatorientert og har fokus på optimal drift
  • God arbeidskapasitet
  • Har forståelse for god HMS
  • Godt humør

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kolleger, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangtone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Et arbeidsmiljø som er løsningorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Anne-Birgit Fosli 907 44 343.

Søk stilling

Vis flere stillinger: