AF Bygg Østfold søker dyktig tømrer-lag

AF Bygg Østfold har de siste årene satset i Follomarkedet og har i dag flere store prosjekter i drift i Follo. Vi bygger nå det nye Universitetet på Ås, Solberg Skole rett utenfor Ski og Helsehuset i Drøbak. Vårt markedsområde strekker seg fra Søndre Akershus og ned gjennom hele Østfold.

Vi er en ledende entreprenør med bred erfaring fra offentlige bygg, næringsbygg, boligprosjekter og utbygging/rehabilitering av flere store kjøpesentra.

FirmaAF Bygg Østfold
FylkeAkershus
StedFollo
Søknadsfristsnarest

AF Bygg Østfold er en ledende entreprenør i Østfold og har erfaring fra utbygging og rehabilitering av flere store skoler, forretningsbygg, offentlige bygg og boligprosjekter. AF Bygg Østfold har de siste årene etablert seg i Follo og har flere store prosjekter der i tillegg til i Østfoldmarkedet. AF Bygg Østfold er i stor vekst og trenger nå flere tømrere som ønsker å jobbe i team på utfordrende og store prosjekter. Hovedsakelig i Follo-området.

Vi ser primært etter et helt tømrerlag som har relevant erfaring og som kan vise til gode resultater. Det er ønskelig med bostedsadresse med kort reisevei til Folloområdet, og dere må kunne kommunisere godt på norsk muntlig/skriftlig for å bli vurdert. Vi har ikke pendlerordning, men jobber vanlig 5-dagersuke.

Vi tilbyr:

  • Godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode utviklings- og karrieremuligheter i et konsern som er i vekst
  • Forsikrings- og pensjonsordning

Er det dere vi ser etter? Send oss en skriftlig søknad med informasjon om hvem dere er og hvilken erfaring dere har.

Vi vil ta fortløpende kontakt med søkere vi vil snakke med.

Kontaktinfo

Bjørn Bølviken
tlf: +47 90152113

Kristin Sørlie
tlf: +47 95048814

Morten Midtskog
tlf: +47 90084911

Søk her

Vis flere stillinger: