Salgsdirektør

Cramo AS er en ledende utleieaktør i Europa og Norge. Vår bredde på utleieprodukter dekker maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kunder kapasitet, nærhet og kompetanse, og våre leveranser omfatter korttidsutleie av maskiner og utstyr, totalpakker ved større prosjekter, samt flerårige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Cramo AS har i dag 28 avdelinger og 228 ansatte. Cramo AS er ISO sertifisert innenfor for både Kvalitet og Miljø (9001/14001).

FirmaCramo
FylkeOslo
Søknadsfrist12.03.2017

Vil du være med å utvikle et selskap til å bli nr.1 i en spennende bransje?

Vi skal vokse og søker en prestasjonsorientert Salgsdirektør som skal lede vår salgsorganisasjon i dette arbeidet. Du vil ha budsjett- og personalansvar for salgsorganisasjonen, og veilede et dyktig team bestående av regionale salgssjefer, KAM, selgere samt salgs- og markedsstøtte. Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å utøve motiverende ledelse og sikre lønnsom omsetningsvekst. Salgsdirektøren skal gjennom kunnskap om våre kunder, konkurrenter og marked, utarbeide og operasjonalisere en salgsstrategi som skal bidra til å gjøre Cramo til den ledende utleieaktøren av maskiner, moduler og byggutstyr i Norge. Du vil også være ansvarlig for implementering av konserninterne salgsprosesser og -systemer.

Som leder av salgsorganisasjonen vil du ha en sentral rolle i å skaffe Cramo innsikt i kundenes ønsker og behov, slik at vi kan være i forkant og levere de beste løsningene til våre kunder. For å lykkes som Salgsdirektør hos oss må du være mulighetssøkende, løsningsorientert og ha gjennomslagskraft. Videre må du ha en sterk lidenskap for salg og forretningsmuligheter, og du må motiveres av å lykkes sammen med andre.

Vi søker en engasjerende Salgsdirektør med erfaring fra strategisk og operativ salgsledelse. Du har ledet prestasjonsmiljøer og organisasjoner i endring, og kan vise til gode salgsresultater i en bransje med hard konkurranse. Som leder er du opptatt av kulturbygging og prestasjonsbasert ledelse. Gjennom utdanning og arbeidserfaring har du opparbeidet deg god forretningsforståelse og analytiske egenskaper. Salgsdirektør skal gjennomføre større forhandlinger med nøkkelkunder, og da er det en klar fordel om du har erfaring fra entreprenørbransjen og kjenner vårt bransjespråk. Viktigst av alt, er at du er en leder som brenner for å skape salgsresultater sammen med andre og evner å bygge stolthet og vinnerkultur i organisasjonen.

Har du et sterkt engasjement for strategisk og operativ salgsledelse? Har du det som skal til for å utvikle salgsapparatet mot definerte prestasjonsmål? Da vil vi høre fra deg!

Send oss en søknad og CV innen 12. mars, og fortell oss hvorfor nettopp du bør bli vår nye Salgsdirektør!

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med konstituert administrerende direktør Bjørn Melheim på telefon 903 63 478 eller vår rådgiver Veronica Larsen hos The Assessment Company på telefon 489 59 497.

Søk her

Vis flere stillinger: