Sommerjobb i Nye Veier 2017

Nye Veier AS eies av Samferdselsdepartementet og er lokalisert med hovedkontor i Kristiansand og fire utbyggingsområder (Trondheim, Hamar, Arendal/Bamble og Kristiansand Vest). Selskapetets oppdrag er helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier. Oppstartsporteføljen består av åtte veistrekninger med en investeringsramme på 148 mrd. kroner.

Nye Veier har et mål om null skader og null miljøulykker i forbindelse med våre aktiviteter. Vi skal alltid prioritere sikkerhet for mennesker og miljø først.

FirmaExperis for Nye Veier
FylkeFlere fylker
StedKristiansand, Arendal, Porsgrunn, Hamar
Søknadsfrist15.03.2017

Er du interessert i sommerjobb hos oss?

I Nye Veiers portefølje finner man store anleggsprosjekter i områdene E18 Tvedestrand-Arendal, E18 Rugtvedt-Dørdal og E6 Kolomoen-Moelv.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som studerer fag som er relevante for planlegging, bygging, drift og vedlikehold av veier. Vi vil kunne tilby oppgaver som er relevante for studiene, men oppgavene vil også variere avhengig av prosjektet og hva som må løses.

Vi kan tilby sommerjobb på alle våre lokasjoner.

Av personlige egenskaper ønsker vi at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samt godt humør. Du bør ha et iboende driv og evne til å ta initiativ. Vi verdsetter også fleksibilitet og kandidater med evne til raskt å tilegne seg informasjon og kunnskap.

Søknadsinformasjon:
Registrer din CV og søk på stillingen på www.experis.no
Spesifiser i søknaden hvor du ønsker sommerjobb.

For ytterligere spørsmål om sommerjobben, kontakt Experis AS ved; DNV sertifisert rekrutteringsrådgiver Birthe Øren, mobil: 906 85 294/ birthe.oren@no.experis.com

Frist: Snarest - innen 15. mars 2017

Arbeidssted og tiltredelse: Etter avtale

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.