Erfaren signalingeniør

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo eller Trondheim, evt. annet etter avtale
Søknadsfrist17.03.2017

Rambøll er en av de største leverandørene av rådgivertjenester til Bane NOR, men leverer også tjenester til Sporveien og andre aktører. Vi er med i flere av store pågående InterCity-prosjektene. I avdeling Bane er vi over 40 engasjerte medarbeidere som arbeider med varierte oppdrag innenfor skinnegående transport, fra tidlig utredning til oppfølging av bygging og idriftsettelse. Rambøll har Norges største fagmiljø på signal utenfor Bane NOR. Sammen med internasjonale samarbeidspartnere deltar vi i planlegging av fremtidens signalsystemer ERTMS og CBTC. Rambøll satser stort på 3D-prosjektering og BIM for samferdsel, og vi produserer tverrfaglige BIM- og 3D modeller kombinert med signalprosjektering. For å styrke våre prosjekter søker vi etter erfarne signalingeniører som ønsker å være med å skape framtidens jernbane og t-bane.

Om stillingen

Vi har behov for signalingeniører med kunnskap om eksisterende (NSI-63, Thales, ATC) og/eller nye signalanlegg (ERTMS/CBTC), slik at vi kan møte etterspørselen i markedet. Vi trenger også medarbeidere som har kunnskap om ombordutrustning og fremtidens Trafikkstyringssystemer (TMS), samt systemintegrasjon.

Viktige oppgaver vil være å:

  • Delta som sentral ressurs i et eller flere av våre tverrfaglige prosjektteam
  • Delta som teknisk ressurs i oppdrag hos kundene
  • Ivareta sidemannskontroll og godkjenning (inneha godkjenningskompetanse)
  • Bidra til å styrke og utvikle avdelingens og Rambølls signalmiljø
  • Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora innenfor signal

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har stor interesse for signalfaget, og som vil være med på laget.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner for stillingen vil være:

  • Du har faglig tyngde (fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning, erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse)
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen.
  • Du er ryddig og strukturert
  • Du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer
  • Du kjenner rådgiverrollen og har integritet
  • Du har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Arbeidssted for stillingen vil være Skøyen (Oslo) eller Trondheim. For den rette kandidaten kan andre kontorsteder vurderes.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Seksjonsleder Anne Britt Killi +47 474 51 314