Automatiker (2 stillinger)

Q - Meieriene er eid av Kavlikonsernet som igjen er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet som deler ut midler til almennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid. Virksomheten i Norge består av meierier på Jæren og i Gausdal i tillegg til kontorer i Bergen og Oslo. Gausdalsmeieriet ble etablert i 1998. Samme år ble Jæren Gardsmeieri etablert av private investorer. I 2000 kjøpte O. Kavli AS alle aksjene i begge selskapene og etablerte selskapet Q-Meieriene AS. Omsetningen i 2015 var på 1.3 Mrd. og avd. Gausdal har 60 ansatte. Helt fra starten har selskapet vært tuftet på et brennende ønske om å representere et alternativ for forbrukerne i det norske meierimarkedet.

FirmaQ-Meieriene AS Avd Gausdalsmeieriet
FylkeOppland
StedGausdal
Søknadsfrist08.03.2017

Fremtiden for matindustri er automatisering, og vi har derfor behov for å styrke automasjonskompetansen i vår tekniske avdeling. Vi søker derfor dyktige automatikere, som ønsker å påvirke og utvikle vår tekniske avdeling til å bli en teknisk avdeling i verdensklasse. For å kunne bidra til dette må du være lærevillig, selvgående, forbedringsorientert og trives i et hektisk miljø. Vi vil ha fokus på din utvikling, og det er viktig for oss at du er interessert i å utvikle en allsidig mekanisk kompetanse i tillegg til fagkunnskap innen automasjon.
Vårt meieri ligger i vakre Gausdal (20 km nord for Lillehammer), hvor det finnes en rekke tilbud for deg som like å være aktiv på fritiden. Her er det flotte forhold for blant annet langrenn, slalåm, sykling, jakt og fiske. Gausdal har også snart to nye barneskoler og ideelle forhold for aktive barnefamilier.

Vi tilbyr deg en mulighet til å bruke din kompetanse for å videreutvikle vårt utstyr- og vedlikeholdsrutiner, og dermed bli en viktig brikke i vår produksjon av meieriprodukter hvor overskuddet går til gode formål. Vi har et veldig bra arbeidsmiljø, stort fokus på utvikling av våre medarbeidere og konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver:
Som automatiker vil du bli en del av teamet som er ansvarlig for daglig drift av fabrikkens tekniske installasjoner og bygningsmasse, slik at driftsstans og tekniske stans holdes på et minimum. Hovedarbeidsoppgaver vil være forebyggende vedlikehold av maskiner, bygninger og utstyr i henhold til vedlikeholdsplaner, og på en slik måte at arbeidet ikke utgjør noen fare for matsikkerheten eller sikkerheten til ansatte. Stillingene rapporterer til Teknisk leder, og inngår i en teknisk avdeling som vil bestå av 5 ansatte innen mekanikk og automasjon.

Vi ønsker at du:

  • har fagbrev innen automasjon (eller tilsvarende) og relevant erfaring innen elektro/prosessautomasjon. Herav inkludert kunnskap om automasjonssystemer (Skala 800xA, Omron, Siemens eller lignende)
  • har interesse og god forståelse for forbedringer, rutiner, kvalitet og HMS
  • er lærevillig, selvgående, initiativrik og har stor gjennomføringsevne
  • er fleksibel og trives i et dynamisk og hektisk miljø
  • har gode samarbeidsevner, og kommuniserer godt på norsk og engelsk (skriftlig og muntlig)
  • det er en fordel om du har kjennskap til fyrkjeler, varme- og kjølesystemer

Vi oppfordrer deg til å se nærmere på linker og våre nettsider i forhold til selskapet og hva vi står for, og dersom dette er noe som passer for deg håper vi å se din søknad i bunken. Ta også gjerne kontakt med Roger eller Stig hos IMPACT AS dersom du har noen spørsmål.

Søknader behandles fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner

Stig Solberg

DNV GL Sertifisert rekrutterer / Headhunter

ss@impact.no

916 35 552

Roger Hem

Senior Rekrutteringskonsulent

hem@impact.no

92845876

Vis flere stillinger: